Instagram hesabını dondurmadan önce nelere dikkat edilmeli?

0

Instagram hesabımı donduracağım, dondurmadan önce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?

Instagram'ı dondurmadan önce nelere dikkat etmeliyim?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram hesabınızı dondurmadan önce mutlaka yapmanız gereken çok önemli bir şey var. Gelin bunu hep birlikte sebebiyle beraber öğrenelim.

    Instagram dondurmadan önce ne yapılmalıdır?

    Eğer hesabınızı donduracaksanız, dondurmadan önce mutlaka ama mutlaka şifrenizi bir yere not edin. Küçük bir kağıda yazın çantanıza koyun, yastığınızın altına saklayın, arabanızın torpido gözüne koyun, telefonunuzdaki not defterine yazın vs. ama mutlaka şifrenizi bir yere not edin.

    Neden bunu ısrarla tavsiye ediyorum? Çünkü Instagram, dondurulan hesapların şifresi değiştirilmeye çalışılırken "kullanıcı bulunamadı" hatası veriyor. Detaylı bilgiyi Instagram kullanıcı bulunamadı hatası neden verir? linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

    Örnek vereyim, hesabınızı dondurdunuz ve 1 ay sonra tekrar açmaya karar verdiniz ama şifresi aklınızda değil, unutmuşsunuz. Normalde "giriş yapmak için yardım al" bölümüne tıklarız ve oradan e-posta, telefon veya Facebook ile şifremizi değiştirebiliriz. Fakat hesabınızı dondurduktan sonra bunu yapamayacaksınız. Şifrenizi değiştirmeye çalışırken "kullanıcı bulunamadı" hatasıyla karşılaşacaksınız. Bu tamamen Instagram'ın çalışma prensibinden kaynaklanıyor. Sizin bir hatanız olduğundan değil.

    Peki dondurulan hesabın şifresini unutunca ne yapacağım?

    Aslında hesabı geri almanın bir yolu var, o da Instagram'a form doldurup başvuru yapmak. Ama bu maalesef %100 garanti bir yöntem değil. Bu zamana kadar pek çok uzmanim.net üyesinden olumsuz geri bildirimler aldık. Maalesef hesabını dondurduktan sonra hiç kurtaramayanlar oldu.

    Bu nedenle hesabınızı tamamen kaybetmemek için en iyisi şifrenizi not edin ve güvenli bir şekilde saklayın. "Ben unutmam yav" diye düşünmenizi tavsiye etmiyorum çünkü bu zamana kadar bu hissi sayısız yaşadım. Unutmam diye kendi kendime artistlik yaptım ama sonra hesabı geri almak için cebelleştiğim çok zaman oldu. İnsan unutur, bu bir gerçektir 😉

    Umuyorum ki böyle zor bir durum yaşamazsınız. Eğer yaşayacak olursanız aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ne yapmanız gerektiğiyle alakalı detaylı rehberlere ulaşabilirsiniz.

    Dondurulan Instagram hesabını açma - 2019

    [VİDEO] Dondurulan Instagram hesabını açma: https://youtu.be/bLCjBkQoNM4

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol