Instagram "hesabını kapatmayı henüz bitirmedik" sorunu çözümü

0

Instagram hesabımı dondurdum geri açmaya çalışınca "Hesabını kapatmayı henüz bitirmedik. Yeniden etkinleştirmek istiyorsan, birkaç saat sonra tekrar dene" hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Instagram hesabınız dondurduktan sonra, hemen donmuyor. Hesabınızın tam olarak donması için aradan 1-2 saat geçmek zorundadır. Bu nedenle hesabınızı dondurduktan sonra kısa süre içinde açamıyorsunuz.

    Instagram "hesabını kapatmayı henüz bitirmedik" ne demek?

    Instagram hesabınızı dondurduğunuz zaman şifrenizi unutmadığınız sürece, sanki hiç dondurmamış gibi normal bir şekilde girebilirsiniz. Tekrar giriş yapabilmeniz için önce hesabınızın Instagram sunucularında tamamen dondurulmuş olması gerekiyor. Ama Instagram, siz hesap dondurma talebi gönderdiğiniz zaman anında hesabınızı donduramıyor. Evet hesabınız yine görünmez oluyor tabii ancak Instagram'ın kendi sunucularında yapması gereken çeşitli işlemler var ve bu işlemler en az 1-2 saat sürüyor.

    Yani anlayacağınız, Instagram hesabınızı dondurma talebi gönderdikten sonra hesabınız tam olarak 1-2 saat sonra donuyor. Dondurduğunuz hesabı tekrar açmaya çalışırken "hesabınızı kapatmayı bitirmedik" hatası almanızın sebebi, daha hesabınızın henüz tamamen dondurulmamış olmasından kaynaklıdır.

    Instagram "hesabını kapatmayı henüz bitirmedik" hatası nasıl çözülür?

    Bu hatanın çözümü beklemek. Instagram'ınızı dondurduktan sonra girmeye çalışırken bu hatayı alıyorsanız mecbur beklemek zorundasınız. 1-2 saat içinde hesabınız tamamen dondurulmuş olacak.

    Siz de bu sayede Instagram hesabınıza normal bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Ben yaptığım denemelerde 2 saat sonra hesabımı açabildim. Yani hesabımı dondurdum, anca 2 saat sonra giriş yapabildim tekrar. Siz de bekleyin. Şifrenizi unutmadığınız sürece mutlaka hesabınız geri açılacak, merak etmeyin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol