Instagram Hikayeler'e atılan videoda yeşil çizgi oluşma sorunu

0

Instagram'da Hikayeme video atınca görüntüde yeşil çizgiler oluşuyor. Aynı şey Boomerang olarak attığımda bile var. Facebook'ta veya WhatsApp'ta Hikayeler bölümünde böyle bir sorun yok, yani görüntü bozulmuyor. Sadece Instagram'da böyle bir sorun var.

Sanırım bu telefonumun Android sürümü ile ilgiliymiş. Maalesef telefonum kitkattan sonra güncelleme almadı. Root atma gibi bir şansım da yok. Sizce bu sorunu düzeltme gibi bir imkanım var mı?

mrtcrlu mrtcrlu (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Benim telefonumda da Android 4.4 KitKat sürümü yüklü fakat bende bahsettiğiniz gibi bir problem yok. Sanırım bu Android sürümünden ziyade Instagram'dan kaynaklı bir problem olabilir. Zaten şu sıralar Facebook bünyesinde bulunan uygulamalar sıkıntılı. Örneğin 2-3 gün önce WhatsApp'ın dünya genelinde çökmesi gibi.. 

    Büyük ihtimal sorun Instagram'dan kaynaklıdır. Düzeltilmesini bekleyin isterseniz. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Hocam 4.4.2 bendeki. Çekirdek sürümü de 3.4.67. Google Play'deki yorumlara baktığımda bu sürümü kullanan birçok kişi yaşıyor bu sorunu. Bir de neredeyse bir yıldır var bu sorun. Instagram her güncellendiğinde sorun düzelmiş mi diye bakıyorum ama düzeltmiyorlar maalesef. mrtcrlu 6 yıl önce
    • Sadece senin hesabında mı var yoksa başka hesaplarda da denedin mi? @mrtcrlu omercik 6 yıl önce
    • Başka hesaplarda da denedim hocam, hepsinde oluyor maalesef. mrtcrlu 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol