Instagram hikayelerde müzik ekleme butonu yok

0

1. Sorunum hikayelere resim. Yada video ekledikten sonra kendi ustegimizle kaydırma ekranında emoji yada müzik ekleriz ama bende müzik butonu yok. 

2.sorunum ise bir hayli sinir bozucu. Aşağı sıradaki sekmelerden kalp butonuna basınca normalde iki ekran açılıp takip ve sen araçlarının çıkması gerekirken bende sadece bana gelen beğenileri gözüktüğü kısım var. Takip ettiğim kişilerin beğeni yada hareketlerini göremiyorum. Uygulamaları indirip kaldırdım güncelledim. Iki insta hesabım var. birisinde var birinde yok bu butonlar. Nedeni ne olabilir? Güncellemeler de tamam. Lütfen destek! 

mineoezersenguel mineoezersenguel (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    1) Müzik ekleme özelliği Türkiye'de kullanılamıyor. Bu nedenle Türk kullanıcılar hikaye bölümünden müzik ekleyemiyor. Instagram bu özelliği Türkiye'ye ne zaman getirecek bilemiyorum ama şu an için durum bu.

    2) Instagram takip ettiklerinin hareketlerini görme özelliğini kaldırdı. Daha herkeste kalkmamış olsa da, onlarca kişiden aldığımız şikayetler doğrultusunda bunu anladım. O özelliği kaldırmışlar.

    3) Sorularını "2 ana sorun." diye değil de, her soruyu farklı farklı sorarsan çok daha güzel olur. SEO açısından faydalı olması için bu şekilde yapıyoruz.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol