Instagram'ın hikayelerde yeniden paylaşma özelliği nedir?

0

Instagram hikayelerde yeniden paylaşma özelliği nedir? Hikayelerde yeniden paylaşma özelliğini açarsam ne olur?

farurhenho farurhenho (5415)
2 ay önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

Instagram'a gelen son yeniliklerden biri olan Hikayelerde Yeniden Paylaşma özelliği, bir kullanıcının sizin gönderilerinizi kendi hikayesinde paylaşabilmesini sağlıyor. Yani eğer profilinizin ayarlarından hikayelerde yeniden paylaşma özelliğini aktif ederseniz, bir kullanıcı sizin gönderilerinizi kendi hikayesine ekleyebilecek.

Hikayelerde Yeniden Paylaşma özelliği nasıl aktif edilir?

  1. Instagram'ı açın.
  2. Profil seçeneklerinin olduğu bölüme girin.
  3. Buradan sayfayı aşağı kaydırın ve "Hikayelerde Yeniden Paylaşma" seçeneğine tıklayın.
  4. Bu bölümden açabilir veya kapatabilirsiniz.

Eğer hikayelerde yeniden paylaş özelliğini açarsanız, bir kişi sizin paylaştığınız gönderileri kendi hikayesinde paylaşabilir; eğer açmazsanız da paylaşamaz.

farurhenho farurhenho (5415)
2 ay önce cevaplandı

üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol