Instagram isteğinizle ilgili sorun oluştu çözümü nedir?

0

Instagram hesabımı 2 gün önce dondurmuştum şimdi tekrar girmek istediğimde isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası alıyorum. Bu hatayı sadece kendi telefonumda veriyor, başka telefonlarda hesabıma sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. Ne yapmam gerek?

Instagram isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası neyden kaynaklanır? İsteğinizle ilgili bir sorun oluştu çözüm nedir?

kullanici985848 kullanici985848 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Ben instagram isteğinizle ilgili sorun oluştu sorununu telefonuma format atarak çözmüştüm. Hesabını dondurduğundan bahsetmiştin. Yüksek ihtimalle hesabın telefonda açıkken hesabını dondurdun ve aniden hesaptan atıldı tabii doğal olarak. O yüzden tekrar girmeye çalışınca da isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası verdi.

    Neden böyle yapıyor açıkçası sebebini bilmiyorum ama aynı sorunla ben de karşılaşmıştım yıllar önce. Sonra telefonuma format attım ve ardından isteğinizle ilgili sorun oluştu sorunum çözülmüş oldu.

    Yani instagram isteğinizle ilgili sorun oluştu çözümü telefona format atmak diyebilirim. Ben o kadar uğraşmama rağmen bir çözüm bulamamıştım.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Görseli nasıl iletebilirim.

      Şöyle bi yazı çıkıyo üzgünüz isteğinizle ilgili bi hata oluştu.

       

       

      kullanici985848 kullanici985848 (1)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Ben en son isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasıyla karşılaştığımda bir türlü çözememiştim. Sonra telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ve düzeldi. Size de onu tavsiye ederim. omercik 5 yıl önce
      • İlginiz için teşekkürler kullanici985848 5 yıl önce

      0

      Format atmadan önce İnstagram’ı kaldırıp yeniden kurmayı dene. Yada ayarlar uygulamalar İnstagram verileri temizle yaparak telefondaki hesap bilgilerini kaldırabilirsin. 

      thelosstt thelosstt (1)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol