Instagram mavi tik için doğrulama talebi nasıl gönderilir?

0

Instagram doğrulama talebi nedir? Hsap doğrulama talebi nasıl gönderilir?

Instagram mavi tik alma için hesap doğrulama talebi özelliğinden nasıl faydalanırım?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram doğrulama talebi nedir?

    Instagram'a son zamanlarda gelen en iyi yeniliklerden birisi doğrulama talebi. Hesap doğrulama talebi özelliği sayesinde artık instagram'da mavi tik alma için artık direkt başvuru yapabilirsiniz. Instagram'a gelen hesap doğrulama özelliği kullanıcıların mavi tik almaları için başvuruda bulunmalarını sağlıyor.

    Instagram doğrulama talebi nasıl gönderilir?

    Instagram hesap doğrulama özelliği ilk etapta iOS (iPhone) kullanıcılarına geldi. İlerleyen zamanlarda Android kullanıcılarına da gelmeye başlayacak. Aşağıda anlattığım adımları takip ederek Instagram mavi tik alma için doğrulama talebi gönderebilirsiniz.

    Instagram mavi tik alma talebi gönderme:

    1. Adım: Instagram'ı açın ve profilinize profil girin.

    2. Adım: Profil Ayarlarına girin.

    instagram profil seçenekleri

    3. Adım: Sayfayı aşağı kaydırdığınızda Doğrulama Talebi seçeneğini göreceksiniz, buna tıklayın.

    instagram doğrulama talebi

    4. Adım: Ardından böyle bir sayfa açılacak. Burada kullanıcı adı kısmı zaten aynen kalıyor. Adı Soyadı bölümüne de kimliğinizdeki tam adınızı yazın. Kimliğinin fotoğrafını ekle kısmına da devlet tarafından size verilmiş herhangi bir kimliğin resmini çekip göndermeniz gerekiyor. Ehliyet olur, normal kimlik olur vs. ne olduğu fark etmez.

    instagram doğrulama talebi gönder

    5. Adım: Bütün bilgileri girdikten sonra "Gönder" butonuna basın ve mavi tik alma için doğrulama talebini gönderin. En fazla 30 gün içinde talebinize cevap gelir.

    NOT: Instagram doğrulama talebi göndermek, kesin olarak mavi tik alacağınız anlamına gelmez. Doğrulama talebi yalnızca instagram'da mavi tik almak için bir istek göndermektir. Yani her kimliğini gönderene mavi tik vermiyorlar.

    Hesabınızda paylaştığınız gönderiler, hikayeler ve genel olarak hesabınızla kurulan etkileşimin; takipçilerinizle orantılı yani dengeli bir şekilde olması instagram'da mavi tik almanızı kolaylaştırır. Ama mavi tik almak için en önemli şart tanınmış bir kişi olmaktır. Burada tanınmış bir kişi derken sosyal medyada değil, gerçek hayatta tanınmış bir kişi olmayı kastediyor. Yani sen insanların takip ettiği, sürekli seni konuştuğu ve küçük çaplı da olsa belli kitlesi olan biri değilsen 1 milyon takipçin olsa bile mavi tik alamazsın. Instagram'da mavi tik almak takipçi sayısına bakmaz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol