Instagram mavi tik nasıl alınır? Instagram mavi tik alma - 2018

0

Instagram'da mavi tik nasıl alabilirim? Instagram mavi tik almanın kolay yoldan bir yöntemi yok mu? İnternette hep görüyorum sosyal medya ajanslarına başvurulmasından bahsediyorlar instagram'da mavi tik almak için talep gönderemez miyim?

Instagram'da mavi tik nasıl alınır?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram'da mavi tik nasıl alınır?

    Instagram'da mavi tik alma yöntemi artık bir nebze kolaylaştı diyebiliriz. En azından mavi tik alma talebi göndermek kolaylaştı. Artık son gelen güncellemeyle instagram'da mavi tik almak için yani hesabı onaylatmak için direkt olarak başvuru yapabiliyoruz.

    Mavi tik almak için doğrudan Instagram yetkililerine kimliğinizle birlikte başvuru yapmanız gerekiyor. Instagram mavi tik alma başvurusunun nasıl yapılacağını Instagram doğrulama talebi nasıl gönderilir? linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. Orada detaylı bir şekilde mavi tik başvurusu yapmayı anlattım.

    Instagram mavi tik almak için gereken şartlar nelerdir?

    En önemli konu bu. Her başvuru yapana mavi tik maalesef verilmiyor. Instagram'da mavi tik alma ihtimalinizi kolaylaştıran birkaç şey var. Lafı hiç dolandırmadan, gereksiz bilgilerden tamamen uzak bir şekilde onları size anlatacağım.

    Şimdi ilk önce instagram'da mavi tik alabilmek için gerçek hayatta tanınmış bir kişi olmanız gerekiyor. Buraya dikkat edin, gerçek hayatta tanınmış bir kişi diyorum. Yani siz, küçük veya büyük belli bir kitle tarafından takip edilmeli ve konuşulmalısınız. Kendinize özgü sizi seven, sizi takip eden, paylaşımlarınıza yorum yapan, beğenen, yani sürekli profilinizle etkileşim halinde olan bir kitleye sahip olmalısınız. Sadece sosyal medya üzerinden fenomen olmak ve bu fenomenliğin gerçek hayata yansımaması mavi tik alma ihtimalinizi düşürür. Çünkü ben bilgisayarın başına geçip 100 bin hesap açabilirim ve kendimi 100 bin hesapla takip ederim, paylaşımlarıma yorum yaparım ve beğenirim. Yani kendimi 100 bin hesap açıp sosyal medya fenomeni yapabilirim. İşte bu nedenle Instagram, her önüne gelene mavi tik vermiyor.

    Instagram'da mavi tik almayı kolaylaştıran bir başka etken, profilinizle olan etkileşim ile takipçi sayınız arasındaki dengedir. Örnek veriyorum sizin 10 bin takipçiniz var, ama bugüne kadar yaptığınız paylaşımlara gelen beğeni ve yorum sayısı paylaşım başı 100'ü geçmiyor. İşte bu sizin instagram'da mavi tik almanızı zorlaştırır. Çünkü eğer gerçekten 10 bin takipçiniz varsa, ve 10 bin kişi sizi seviyorsa, sizi gerçek hayatta tanıyorsa ve sizin kitlenizin bir parçasıysa, paylaşımlarınıza daha çok etkileşim (beğeni ve yorum gibi) gelmelidir. Profil etkileşimi deyince aklınıza sadece beğeni ve yorum gelmesin. Farkında olmasanız bile instagram profilinizi haftalık veya aylık kaç kişinin ziyaret ettiğini de önemser. Profilinizin ziyaretçi sayısı da etkileşimi arttırdığı için, instagram'da mavi tik alma ihtimaliniz yüksek olur. Hatta paylaştığınız gönderileri insanların kaydet özelliğini kullanarak kaydetmesi bile mavi tik almanıza küçük bir avantaj sağlayabilir.

    Instagram'da mavi tik alma olayının mantığı genel olarak bu şekilde. Özetleyecek olursam, eğer günlük hayatta gerçekten tanınan ünlü bir kişi değilseniz hiç öyle mavi tik almak için şekilden şekile girmeye çalışmayın, uğraştığınıza değmez.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol