Instagram müşteri hizmetleri türkiye telefon numarası nedir?

0

Instagram ile iletişime geçmek istiyorum. instagram müşteri hizmetleri türkiye telefon numarası nedir? Instagram telefon numarası nedir, instagram'a telefon ile ulaşabilir miyim?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram müşteri hizmetleri türkiye telefon numarası gibi bir numara yok. Instagram'a telefon ile arayarak 444, 0 850 veya 1234 gibi bir numaradan ulaşmak mümkün değil. Instagram'a sadece mail yolu ve onların bize sağladığı iletişim formları ile ulaşabilirsiniz.  Burada Instagram ile nasıl iletişime geçilir detaylarını bulabilirsiniz:  https://www.youtube.com/watch?v=zBZ4hmOwKnU

    Google aramalarında Instagram müşteri hizmetleri türkiye telefon numarası gibi yazdığınızda çıkan numaralar özel firmalara ait numaralardır ve bu kişiler para karşılığında size yardımcı olmaya çalışır. Hatta Instagram müşteri hizmetleri türkiye telefon numarası gibi aramalarda bulacağınız telefon numaraları dakika başına ücretlendirilir. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var. Bir arkadaşım böyle edindiği bir numarayı aradı. Yaklaşık 30 dk telefonda tutmuşlar bir de sorunu çözememişler. 70TL ek telefon faturası ödesi. Aman siz dikkatli olun.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol