Instagram öne çıkan hikayeler özelliği bende yok

0

Telefonum iphone 8 ,son İOS sürümü yüklü,instagramın da en güncel hali yüklü ancak instagramda hikaye sabitleme ,yani “öne çıkan hikayeler” seçeneği profilimde mevcut değil.Listemdeki arkadaşlarımın da “öne çıkan hikayelerini” göremiyorum.İnstagramı tamamen kaldırıp tekrar yükledim ,telefonu fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar yükledim ancak sorun çözülmedi.Başka bir android cihazda instagram kullanıcı adı ve şifremi girerek profilimi açtım.Orda öne çıkan hikayeler kısmı çıktı.Hatta hikaye sabitleme de yapabiliyorum android cihazda ancak kendi telefonumda yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ??  

goksoye goksoye (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu Instagram'ın saçma sapan bug'larından biri. Eski hesaplara nedense yeni güncellemeler ya hiç gelmiyor, ya da geç geliyor. Mesela bana hala son görülme özelliği gelmiş değil.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Evet bende de yok son görülme özelliği , defalarca instagram’ın yardım kısmına yazmama rağmen hiçbir cevap alamadım ve işin ilginci neredeyse 2-3 gunde bir güncelleme geliyor ,hiçbir güncellemede düzelmedi bu son görülme özelliği ve hikaye sabitleme sorunu..

      goksoye goksoye (1)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Ben yeni bir hesap açtım, ona geldi son görülme özelliği. Eski hesaplara karşı bir şey var nedense anlayamadım bir türlü. omercik 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol