İnstagram Önerilerinde Daha Çok Çıkmak İstiyorum

0

Mesela Facebook'ta, profilimizde ''diğer ad, kızlık adı, unvan'' gibi şeyler olur. Biz orada unvan'a bir kelime yazsak, Facebook arama kısmına o kelimeyi yazanlar, benim profilimi görecek. Böyle bir şey İnstagram'da da var mı?

gaxo gaxo (15)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Tam olarak böyle yok ama şunu yapabilirsin:

    Instagram'da etiket takip etme özelliği var. Örneğin birisi #teknoloji etiketini takip ettiğinde, paylaşımlarında #teknoloji etiketini kullananlar (takip etmese bile) o kişinin ana sayfasında gözüküyor. Yaptığın paylaşımlara #teknoloji gibi, #yemek gibi etiketler eklersen (hesabın herkese açık olmalı) seni takip etmeyen kişilere bile paylaşımların gözükebilir. (kesin gözükür demiyorum)

    Aynı zamanda paylaşımlarına gelen beğeni, yorum sayısı, takipçi sayın da önemlidir. Hesabının etkileşim oranı düşükse ön planda olman çok zor. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Üstat bu mümkün değil, çünkü hesabım gizli, göremezler :D Sadece, arama kısmına kelime yazsınlar, en yukarıda ben çıkayım demek istedim. gaxo 6 yıl önce
    • Şuan için öyle bir şey yok. Anca arama bölümündeki etiketler kısmına gelip etiket aratılarak görülürsün o da hesabın herkese açıksa. @gaxo omercik 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol