Instagram oops an error occurred hatası nasıl çözülür?

0

Instegram hesabıma giremiyorum oops an error occurred hatası alıyorum 3 gündür ne yaptıysam olmadı başka telden tarayıcıdan bile girdim 

bella77 bella77 (1)
5 yıl önce sordu

Toplam 3 Cevap


0

Biri ile dm den yazısiyorduk birden ekran beyaz oldu ve oops an error occurred dedi defalarca meil attim ınstegrama ama ses yok acaba blokmu yedim yada spam her yerden denedim açmayı ama olmuyor lütfen yardım edin takip ci sayım 14 bin ama satın almadım kendim yaptim

bella77 bella77 (1)
5 yıl önce cevaplandı

  • bir defa bile olsa herhangi bir zamanda profilime bakanlar, stalkci, ya da ona benzer programlar kullandınız mı? ayrıca vpn kullanıyor muydunuz? omercik 5 yıl önce

0

Instagram oops an error occurred hatasını internette biraz araştırdım. Anladığım kadarıyla bu bir çeşit bağlantı problemi. Bana özelden "birisi hesabımı şikayet etti o yüzden mi oldu" demişsin, o yüzden olma ihtimali düşük. Oops an error occurred hatası bir çeşit bağlantı problemi. Ayrıca kesin bir çözümünü de bulamadım. Birkaç tane çözüm önerisi buldum onları aşağıya yazıyorum.

Instagram oops an error occurred çözüm önerileri:

1-) Şifre değiştirme

Telefonundaki Chrome uygulamasını açıp https://www.instagram.com/accounts/password/reset/ linkine tıklıyorsun. Buradan kullanıcı adını yazıp telefon veya e-posta ile şifreni sıfırlıyorsun. Bir kullanıcı oops an error occurred hatasını bu şekilde şifre değiştirerek çözmüş.

2-) VPN kullanma

Bağlantı sorunlarında genellikle VPN ile girmek işe yarar. Çünkü VPN senin IP adresini değiştirir. İlk önce Betternet indir linkine tıklayarak Betternet VPN'yi telefonuna indiriyorsun. İndikten sonra açıp connect tuşuna basarak VPN'i aktifleştiriyorsun. Sonra tekrar instagram'a girip oops an error occurred hatasının çözülüp çözülmediğini denetlersin.

3-) Telefonu sıfırlama

Son olarak hala düzelmezse telefonunu sıfırlamanı tavsiye edeceğim. Bazen sıfırlamak cihaz bilgilerini tamamen eski haline getireceği için instagram bağlantı sorunlarını da çözebilir.

Bunlar dışında başka çözüm önerileri de var ama sen onları yapmışsın. Yine de Instagram ile nasıl iletişime geçebilirim? linkinde instagram destek mail adreslerini vermiştim. Oraya da tekrar tekrar problemini yaz mutlaka. Artık beklemen gerekecek.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    Instagram oops an error occurred hatası çoğu zaman instagram sunucularındaki hatadan kaynaklanıyor.

    Eğer Instagram oops an error occurred  hatası alırsanız işlem yaomadan önce uzmanim.net i kontrol edin. Genelde youtube kanalından instagram çökerse duyuruluyor.

    Yine https://downdetector.com/status/instagram/ sitesinden instagram da sorun var mı yok mu kontrol edebilirsiniz.

    hakan hakan (15424)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol