Instagram profil fotoğrafı büyütme ve indirme - 2019

0

Bir kişinin Instagram profil fotoğrafını büyütmek ve indirmek istiyorum. Instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür?

Instagram profil fotoğrafı nasıl indirilir?

Instagram profil fotoğrafı büyütme ve indirme mümkün mü?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram profil fotoğrafı büyütmenin yepyeni çok kolay bir yolu var. Bu çözümde gizli ve herkese açık hesabın instagram profil resmini kalitesi düşmeden indirmeyi anlatacağım.

    Bu konuda üçüncü parti bir uygulamadan faydalanmamız gerekecek.

    İşleme geçmeden önce mutlaka yapmanız gereken önemli bir şey var. Instagram hesabınızı açın ve Profili Düzenle bölümüne girin. Burada kayıtlı olan e-posta adresi ve telefon numarasının güncel olduğundan emin olun. Yani e-posta adresine gelecek olan mailleri görebiliyor olmalısınız. Olur da Instagram, e-postanıza veya telefon numaranıza bir kod göndermek isterse o gelen kodu görebilmelisiniz.

    Hesabınızı sağlama aldıktan sonra Instagram profil fotoğrafı büyütme ve indirme işlemine geçebiliriz.

    Instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür?

    1. Adım: Bu linke tıklayarak Story Assistant uygulamasını telefonunuza yükleyin.

    2. Adım: Uygulamayı açın ve giriş ekranındaki "Sign in with Instagram" butonuna tıklayıp Instagram hesabınızla giriş yapın.

    3. Adım: Giriş yaptığınız zaman, takip ettiğiniz bütün kişilerin hikayelerini göreceksiniz. Aslında bu uygulama Instagram hikayelerini indirme uygulaması, ancak sadece hikaye değil aynı zamanda Instagram profil fotoğrafı indirmemizi de sağlıyor.

    4. Adım: Uygulamanın üst kısmındaki arama butonuna tıklayarak profil resmini büyütmek istediğiniz kişinin Instagram kullanıcı adını yazın ve ona tıklayın.

    5. Adım: Şimdi o kişinin profili Story Assistant uygulamasında açılacak. Aşağıdaki gibi bir ekran geldiği zaman sağ üstteki profil simgesine tıklayın.

    story assistant profile

    6. Adım: Bu aşamada o kişinin profil resmi çat diye karşınıza gelecek. Şimdi indir butonuna tıklayarak onun instagram profil fotoğrafını telefonunuza indirebilirsiniz.

    instagram profil fotoğrafı büyütme, indirme

    7. Adım: Eğer bir uyarı gelirse ona izin verin. Story Assistant uygulaması, profil resmi galeriye kaydedeceği için telefonunuzun depolama erişimine izin vermek zorundasınız.

    Instagram'da gizli ve herkese açık hesabın profil fotoğrafını kalitesi düşmeden, orijinal haliyle büyütmek ve indirmek işte bu kadar basit.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol