Instagram rehber yüklemesi iptal etme

0

Telefonumun son 4 numarasını degistirsem ''rehberindeki kişiler kısmında'' gözüktügüm kisiler tekrar benim hesabımı görebilir mi?

demetcr demetcr (21)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Son 4 numara değiştirmen bi nevi farklı yeni numara almak gibidir.Numarayı değiştirdiğinde instagram üzerindende yeni numarayı girmen lazım ; rehberdeki kişileri eklemek için.

    Senin soruna gelecek olursak ;

    İnstagram üzerinden normal şekilde eklemişsen hesabın görülür ama telefon rehberi senkroze ederek eklemişsen o zaman rehberindekiler görür. Eğer instagram üzerine yeni numarayı tanımladıysan ve yeni numaranı bilen birisi varsa hesabını görebilir.

     

    Olası aksi durumlarla karşılaşmamak için instagram üzerinden normal şekilde ekleme yapmanı tavsiye ederim ve bilgilerini gizli tutmanı tavsiye ederim..

    ybaskin34 ybaskin34 (1079)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Hayır hesabını görmezler

      ilkaybaki ilkaybaki (234)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol