Instagram şifre yenileme linki hata veriyor

0

Instagram şifremi unuttum. Yenilemek için defalarca link aldım ama site her seferinde error verdi. İngilizce olarak şifre yenileme sınırıma ulaştığım yazıyordu. Bu durumda ne yapmalıyım? Bu sınır ne zamana kadar geçerlidir? Instagram hesabım Facebook'la bağlantılı olduğub için Facebook'u kullanarak hesabıma giriş yapabiliyorum ama şifremi hatırlamıyorum. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı?

uzunkirpik uzunkirpik (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Facebook hesabınızla bağlantılıysa şifrenizi Facebook hesabınızı kullanarak da yenileyebilirdiniz. Defalarca deneme yapmanıza hiç gerek yoktu. Instagram defalarca deneme yaptığınız için spam olarak algılayıp şifre sıfırlamanıza sınırlama getirmiş olabilir. 

    Eğer Facebook hesabınızla sıfırlama konusunda sorun yaşıyorsanız şifrenizi Instagram uygulamasından değil bilgisayardan değiştirmeyi deneyin. Bazen Instagram uygulamasında sorun yaşanmasından dolayı tarayıcıdan instagram.com web sitesine girip şifreyi değiştirmek durumunda kalabiliyoruz.

    • Öncelikle bilgisayardan şu linke gidin: https://www.instagram.com/accounts/password/reset/
    • Burada gelen bölüme kullanıcı adınızı yazın ve "ben robot değilim" seçeneğini işaretleyip doğrulamayı yapın.
    • Daha sonra "Şifreyi yenile" butonuna tıklayın.

    Instagram, hesabınızda kayıtlı e-posta adresine tekrar bir şifre yenileme bağlantısı gönderecek. E-postanızı yine bilgisayardan açın ve gelen linke tıklayın. Eğer hesabınızla alakalı başka bir problem yoksa bu adım sorununuzu çözecektir.

    Instagram ile alakalı yaşadığınız başka problemler için Instagram'da en sık karşılaşılan sorunlar ve çözümleri konusunu okuyabilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      https://www.instagram.com/accounts/password/reset/?hl=tr bu linke tıkla karşına E-Posta veya Kullanıcı Adı yazan yer var Karşısında kutucuk olan yere E-Posta veya Kullanıcı Adını yaz Altta Şifreyi yenile butonuna tıkla alt tarafta falanca yere eposta gönderildi yazacak https://www.kisa.link/71M6 şu linke tıklayarak hangi epostaya gönderildiyse o eposta ve şifreni girip instagramdan gelen epostaya ulaşabilir şifreni yenileyebilirsin

      efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
      6 yıl önce cevaplandı

      • bunu da denemiştim.e postama gelen linke tıkladığımda bu yazı geldi . yine olmadı. hatta ben ekrana gelen sayfayı aynen aktarayım. ( "message": login requied", "error_title" :"You've been logged out", "error_body" :"please log back in." , "logout_reason" : 7 , "satus" :" fail" ) uzunkirpik 6 yıl önce
      • @uzunkirpik bende oldu tarayıcını güncelle öyle dene efsaneemrahylz 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol