Instagram sifremi unuttum ve e postayı kaybettim, sifremi nasıl yenilerim ?

0

Instagram sifremi unuttum eski e postamı kapattim instigram sifremi yeniliyemiyorum

Anonim Anonim (156)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Çözümü uzmanim.net Youtube kanalında izlek için tıklayın. Bu çözümün videosu mevcut. Dilerseniz buraya tıklayarak izleyebilirsiniz

    30 Kasım 2018 güncelleme:

    Bu çözüm yenilenmiştir. Instagram parolanızı sıfırlayabileceğiniz çok daha kolay çözüme buradan ulaşabilirsiniz: Instagram şifremi unuttum. Ne yapabilirim?

    Normal yollarla şifrenizi sıfırlamak için;

    Normal şekilde sizin şifrenizi sıfırlama yapabilmek için; SMS, E-posta veya ilişkilendirilen facebook.com hesabı kullanılır.Bunlardan herhangi birini kullanarak şifrenizi sıfırlama yabilirsiniz.Bunun için instagram giriş ekranı bölümünde şifremi unuttum yazısına tıklayın orada gerekli yönlendirmeleri bulacaksınız.Bu bilgilerden birisi dahi olsa sizin için yeterlidir.

    Normal yollar dışında şifrenizi sıfırlamanın bir çaresi daha var.Bu sizin son şansınız olacaktır.Bu da işe yaramazsa artık o hesabınızı unutmanız gerekecek.Instagram şifreniz,SMS,e-posta adresiniz, ilişkilendirilen facebook.com hesabı gibi bilgilerden hiçbirini kullanamadı iseniz buradaki bağlantıya gidin.Buradan size bazı sorular soracak.Sizden hesabınızı birisi mi çaldı yoksa kayıp ettiniz ve gerekli bilgileri unuttum tarzında sorular ile karşılaşacaksınız.Size göre bilgileri girdikten sonra sizle iletişim için ulaşabildiğiniz bir e-posta hesabı isteyecek.Ardından yazdığınız e-posta hesabına belirli bir süre içinde cevap gelecek.Gelecek cevapta sizden kullanıcı adı veya isminizin yazdığı bir kağıdı yüzünüz görünür şekilde tutarak resim çekmenizi ve Instagram'a göndermeniz istenecek.Bu sizden kanıt olarak isteniyor.Burada şanlı olur ve Instagram size inanırsa şifrenizi sıfırlama şansınız olacak.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol