Instagram silinen fotoğrafları geri getirme

0

Instagram'da silinen fotoğrafları nasıl geri getirilir?

Instagramda silinen fotoğrafları geri getirmenin bir yolu var mı?

pelinny pelinny (863)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram sunucu taraflı bir uygulamadır. Yani fotoğraflarınız instagram sunucularında tutulur.

    Intagram'dan bir fotoğraf sildiğinizde, fotoğraf instagram sunucusundan tamamen silinir. Bu sebepten eğer fotoğrafın sizde bir kopyası yoksa instagram'da silinen fotoğraflar geri alınamaz.

    Instagram silinen fotoğrafları geri getirmenin bir yolu yoktur. Farklı sitelerde bunun için sunulan programlar silinen fotoğrafları geri getirmez.

    Sonuç olarak, Intagram'da silinen fotoğrafları kurtaramazsınız, geri alamazsınız.

    Fakat fotoğraları aynı zamanda Facebook'ta paylaştıysanız burada fotoğraflar silinmez. Yani Instagram aracılığı ile Facebook'ta paylaşılan fotoğraflar, fotoğraflar Instagram'da silinse bile Facebook'ta kalır.

    Facebook hesabınızdan bu fotoğrafları geri alabilirsiniz.

    pelinny pelinny (863)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Fotoğrafların silindiğinde sunucundanda silindiğini neye dayanarak söylediğinizi merak ettim açıkçası. Bir fotoğraf yükleyin instagram hesabınıza ve kaynak kodlarından fotoğrafın direkt urlsini alın ve fotoğrafı instagram hesabınızdan silin. Sonrasında da aldığınız fotoğrafın direkt urlsini açın ve fotoğrafı görün. Silinen fotoğraflar sadece hesapta görünmüyor ama sunucuda duruyor. Hesabını dondurduktan sonra açıldığında birçok kişinin bazen tüm fotoğrafları silinebiliyor ve bu fotoğraflar instagrama bir süre bildirim gönderdikten sonra birkaç ay içerisinde olduğu gibi geri geliyor beğeniler, yorumlar vs.... ufukkaraca 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol