Instagram simgesi değişmiyor - kısayol zaten var hatası

0

Instagram simgesini değiştirmek istiyorum. Ayarlardan Uygulama simgesini değiştirmeye girdiğimde simgeler karşıma çıkıyor. Mesela klasik simgesini seçip dokunuyorum. İlk dokunduğumda hiç bir şey olmuyor. İkinci dokunduğumda klasik simgesi zaten var diye uyarı alıyorum. Aynı şekilde klasik 2 için ve diğerleri içinde bunlar oluyor. Instagram simgesini değiştiremiyorum. Ne yapabilirim?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Instagram doğum gününü kutlamak için gizli bir bölümüne İnstagram simgesi değiştirme özelliği koydu. Fakat bu özellik aslında sadece Instagram simgesini değil, ana ekrandaki instagram kısayol simgesini değiştiriyor.

    Ayarlar > Simge değiştirde örneğin klasik simgesine dokunduğunda doğrudan ana ekrana bir simge ekleniyor. Fakat bir bilgilendirme yapılmıyor. Bu ekranda " Ana ekrana simge eklendi" gibi bir bilgi gelmeliydi ama klasik instagram programcıları uyduruktan bir güncelleme yapmışlar.

    Aslında simge ana ekrana ekleniyor. Kontrol edersen Instagram klasik simgesini göreceksin. Fakat bu sadece kısayol simgesi. Uygulamanın simgesi  değişmiyor.  Bu özellik sadece kısayol simgesini değiştirmek için. Yani sorun sende değil.  

    murat murat (12492)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu özellik sadece ana ekran kısayolunun simgesini değiştiriyor. Instagram uygulamasının orijinal simgesi aynen kalıyor. Kısayol zaten var hatası alıyorsan muhtemelen ana ekrana kısayol eklenmiş demektir. Ana ekranı kontrol et. Orada simgeleri göreceksin. Birden fazla ana ekran kullanıyorsan onlardan birine instagram simgeleri düşmüş olabilir.

      hakan hakan (15394)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol