Instagram takibi bırakanlar programı güvenilir mi?

0

Google Play Store'da instagam takibi bırakanları görme uygulaması gördüm yorumlarına baktım çok sorun yaşayan varmış. Merak ediyorum sizce bu instagram takibi bırakanlar uygulamaları güvenilir mi?

Instagram takibi bırakanlar programı kullanmak bi sorun yaratır mı?

instagram takibi bırakanlar

sevgikilinc sevgikilinc (22)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Resmi olarak instagram tarafından takibi bırakanlar diye bir özellik sunulmuyor. Sana tavsiyem, instagram tarafından resmi olarak yayınlanmayan hiçbir uygulamayı, programı, siteyi kullanma. Özellikle buradaki takibi bırakanlar programı gibi hesaba erişim istiyorsa hiç tavsiye etmem.

    Soruna gelirsek, instagram takibi bırakanlar programı güvenilir değildir. Dikkat et güvensiz demiyorum, güvenilir değil diyorum. Yani güvenilirliği garanti edilemez. Sen ben son kullanıcı olarak yüzeysel olarak baktığımızda hiçbir zararını görmeyiz bu sebeple bize güvenilir gibi gelir, ama arka planda hesabımıza erişip neler yapar bunu bilmediğimiz için de güvenilirliği garanti edilmez diyorum.

    İşin güvenilirlik boyutunu bir kenara bıraktım, instagram bu tarz uygulamaları kullananlara yaptırım uyguluyor. Mesela bahsettiğin uygulamanın yorumlarında bir kişi "bu uygulamayı açtım hesabıma izmirden giriş yapıldı diye uyarı geldi" demiş. Bu tarz uyarılar genelde instagram hesabına sıradışı giriş yapıldığında gelir. Demem o ki, instagram bu gibi takibi bırakanlar adı altında programları hoş karşılamıyor.

    Benzer bir durum Stalkci gibi instagram profilime kimler baktı uygulamalarında da geçerlidir. Her ne olursa olsun Instagram tarafından resmi olarak yayınlanmamış olan programları kullanmayın. Hesabınız askıya alınır. "Hesabınızda sıradışı hareketler tespit ettik" hatalarıyla karşı karşıya kalma ihtimaliniz çok yüksektir.

    @alattin ve @hakan'ın da bu konudaki fikirlerini bilmek isteriz elbette.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Takibi bırakanlar gibi uygulamalar güvenilir uygulamalar değillerdir. Bu programlar sizin kullanıcı adı ve parolanızı çalabilir veya sizin bilginiz dışında başka hesapları otomatik olarak takip etmenize neden olabilirler.

      Program çalışmaz demiyorum, sizi takip etmeyi bırakanları görebilirsiniz.  Fakat bunun sonucunda instagram hesabınızdan olabilirsiniz. O sebepten bu tür programlar güvenilir değildir.

      alattin alattin (16999)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol