İnstagram takip edilen kişileri göremiyorum: Tekrar denemek için lütfen birkaç dakika daha bekle

0

Dün instagramda yeni hesap açtım. Bir arkadaşıma istek attım ve ortak arkadaşlarımız olduğu için onun takip listesinden bakarak başka arkadaşlarıma da istek gönderdim. Yaklaşık 20 25 kişiye istek attım toplamda. Şimdi ise hem herhangi birisinin hem de kendi hesabımın takip edilenler kısmına girdiğimde "tekrar denemek için lütfen birkaç dakika daha bekle" uyarısını alıyorum. Dün geceden beri bu uyarı devam ediyor. Takipçi kısmı sorunsuz çalışıyor ve başkalarına takip isteği de gönderebiliyorum. Tek sıkıntı takip edilenler kısmına girmekte. 

helazimus helazimus (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    "Yaklaşık 20 25 kişiye istek attım toplamda."  demişsin.  Instagram bot algoritmaları devreye girmiş ve seni bot olarak görüp engellemişler.  Instagram botlara karşı önlem almak için sürekli yeni algoritmalar geliştiriyor. Bu sebepten normal kullanıcı davranışları bile bot olarak görülebiliyor. Bundan sen de nasibini almışsın. Şimdi yapman gereken beklemek. Çünkü ban yani engel süresi ile ilgili hiç bir açıklama ve bilgi yok. 1 gün de bekleyebilirsin 1 hafta da. Beklemek istemiyorsan instagram destek bölümünden destek almayı deneyebilirsin. Çok hızlı ve iyi çalışmıyorlar fakat bu denenebilir.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Önceki hesabımın da dm kutusu bozulmuştu. Bu kadar büyük uygulamanın böyle saçmalıklar yapması çok kötü maalesef. Teşekkürler destek kısmından yardım almaya çalışacağım. helazimus 4 yıl önce
    • uygulamayı sıfırla veya da önbeleği sil andromobil 4 yıl önce
    • Bu sabah kontrol ettim düzelmişti. Teşekkürler yardımlarınız için helazimus 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol