İnstagram takipci programı kullanırsam hesabım çalınır mı?

0

İnstagram kullanıyorum ve hesabımı kim takip ediyor kim çıkıyor diye ek bir program kullanmak istiyorum fakat internette araştırdığım zaman bu tip programarın hesabını ele geçirip banlanıyormuş hesap gibi bir metin okudum doğrumudur bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Eğer instagram kullanıyorsanız ve takipci programı kullanmak istiyorsanız kullanmanızı önermiyorum.

    Son zamanlarda uzmanim.net'de hesabım yasaklandı banlandı gibi duyumlar alıyorum ve hesabımı kurtaramadım gibisinden'de söylentiler var ve bunlar doğru çünkü bu tip uygulamalar sizin instagram hesabınıza erişim sağladıkları için istediklerini yapabiliyorlar sizin hesabınızda ve instagram'da bunu fark edip sizin hesabınızı askıya alıyor çünkü hesabınız başkasının elinde ve hacklendi diyip askıya alıyor hesabınızı. Bu tip sorunu yaşıyan bir çok kişi hesabını kurtaramadı veya beceremedi. Bana sorarsanız instagram takipci programı kullanmayın veya hiç kimseyede önermeyin çünkü hesabınız askıya alınabilir dikkatli olun benden demesi

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Evet hesabınız çalınabilir, kesinlikle kullanmayın böyle saçma programları. Sonuçta hesabınla giriş yapıyorsun yada kayıt olurkenn instagram hesabını veriyorsun, hesabın çalınabilir, kullanmayın böyle programları.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Tabii ki çalınır

        misty misty (556)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol