Instagram "üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatası hakkında

0

Merhaba. Instagram "üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatasıyla ilgili yayınlamış olduğunuz youtube videolarını izledim fakat ben de işe yaramadı çünkü ben tarayıcı dahil hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Tarayıcıdan giriş yapamayanlar ne yapmalı bununla ilgili yardım edebilir misiniz lütfen ? İyi günler.

burakowski burakowski (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhabalar. Tarayıcıdan ve kendi telefonu dışında başka bir yerden bile giriş yapamayanlar için maalesef bilinen kesin bir çözüm yok. Hesabınıza bir ban uygulanmış, cihazınıza değil. Benim tavsiyem yeni bir hesap açıp ondan devam edin. Sorun kendiliğinden de düzelebilir, belli bir süre sonra da düzelebilir. Söz konusu Instagram olunca elimiz kolumuz bağlı oluyor. Ne yaptıkları ne yapacakları bellisiz.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

    • 750 Bin takipçili büyük bir hesap olduğu için yeni bir hesap açmam mümkün değil maalesef. Bu konuyla ilgili mail atabileceğimiz bir instagram maili mevcut mudur ? burakowski 4 yıl önce
    • Instagram'la iletişime geçebilirsiniz. Bu videoda konudan bahsettim: https://www.youtube.com/watch?v=zBZ4hmOwKnU omercik 4 yıl önce

    0

    Ben de aynı problemi yaşıyorum... Sadec uygulamadan değil, hiçbir yerden giriş yapamıyorum instagrama.. Sorunu çözebildiniz mi , irtibat halinde olalım ricam ..

    adonis3 adonis3 (1)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol