Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası nasıl çözülür?

0

ios 13 iphone telefonumda instagrama giremiyorum sürekli üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası veriyor bunu nasıl düzelticem lütfen yardımcı olur musunuz?

sevgikilinc sevgikilinc (22)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasının 2 sebebi var: Telefonun banlanması ve hesabın banlanması. Sizde ne tür bir durum var bilemiyorum öncelikle onu belirtin. Eğer hesabınıza Chrome uygulamasından veya başka bir telefondan girebiliyorsanız, hesabınız banlanmamış demektir.

    Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası için YouTube kanalımızda 2 çözüm paylaştık. 2 videonun da linkini aşağıya bırakıyorum. İkisini de sırasıyla 1 saniye bile ileri sarmadan izleyin ve önerdiğimiz çözümleri uygulayın.

    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu ÇÖZÜM 1 - Android

    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu ÇÖZÜM 2 - iPhone ve Android

    Hatayı iPhone'da yaşıyorsanız ikinci video işinize daha çok yarar.

    Bu 2 video problemi çözmedi. Ne yapmalıyım?

    Yayınladığımız çözümler isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatasını çözmediyse bu durumda telefonunuzu sıfırlamanız gerekiyor. Bunu istememizin sebebi şu: Chrome uygulamasından girip uygulamadan giremiyorsanız Instagram telefonunuza ban atmış demektir. Ban attığı zaman telefonun ID'sini banlıyorlar, bu ID ise sadece telefonu sıfırlayınca yenileniyor. Bu nedenle telefonunuzu sıfırlamanız gerekiyor. Bu arada sıfırladıktan sonra telefon açılırken "yeni bir cihaz olarak kur" diye devam edin ve kesinlikle yedekten geri yüklemeyin. Probleminiz mutlaka çözülecektir.

    Hesabına Chrome uygulamasından veya başka bir telefondan özetle hiçbir yerden giremeyenler için çözüm henüz bulunamadı. Sizin hesabınız Instagram tarafından banlanmış demektir.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol