Instagram video otomatik oynatmayı kapatma mümkün mü?

0

Instagram videoların otomatik açılmasını istemiyorum, ayarlara falan baktım ama video otomatik oynatmayı kapatma gibi bir şey bulamadım bir türlü. Bu sitedeki instagram videoların otomatik açılmasını kapatma yazısını okudum ama onu yaptığımda sadece mobil veriden bağlanırken video otomatik oynatma kapanıyor. Ben ise hem mobil veride, hem de WiFi'den bağlanırken instagram videolarının otomatik açılmasını engelleme istiyorum. Acaba ne yapmam gerek?

Instagram video otomatik oynatma kapatılır mı?

sevgikilinc sevgikilinc (22)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram'da tamamen videoların otomatik açılmasını engelleme imkanı maalesef yok. Aslında böyle bir şey lazım neden yapmıyorlar bilmiyorum açıkçası. Linkini verdiğin instagram videoların otomatik açılmasını kapatma yazısında veri tasarrufu modunu açarak mobil veri kullanırken videoların otomatik açılmasını kapatabiliyoruz. Ancak WiFi kullanımında video otomatik oynatmayı kapatma özelliği mevcut değil. 

    Onun yerine başka bir önerim var. Bugünlerde yeni çıkan Instagram Lite uygulamasını denemek için ufak bir kullanmıştım, orada videoları oynatmak için üzerine tıklamam gerektiğini farkettim. Yani aslında ana Instagram uygulamasında değil ama Instagram Lite uygulamasında videoların otomatik açılmasını kapatma mümkün olabiliyor. Yalnız Instagram Lite'da DM ve video paylaşma desteği (şimdilik) yok. Eğer senin için instagram videolarının otomatik açılması çok büyük bir sorun ise Instagram Lite'ı kullanabilirsin.

    Instagram Lite hakkında daha fazla bilgi almak ve telefonuna indirmek için Instagram Lite nedir, nasıl kullanılır? Instagram Lite nasıl indirilir? linkine tıklayabilirsin.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol