Instagram Web kullanırken hikayelerde seslerin karışması sorunu nasıl çözülür?

0

Web'den Instagramda yeni ortaya çıkan çok saçma bir problem var. Hikayelerde gezerken klavyeden herhangi bir tuşa bastığım anda hikayenin sesi tekrarlanıp üst üste çalıyor. Örneğin bir sonraki hikayeye geçildiğinde halen bir öncekinin sesi gelmeye devam ediyor ve her bir tuşa basmada bu durum tekrarlanıyor, sesler karışıyor. Normal post videolarında, reels videolarında böyle bir durum yok. Sadece hikayelerde oluyor. Bu neden olabilir? Microsoft Edge kullanıyorum ama Chrome'da da durum aynı. Tarayıcı geçmişini temizleyip denedim işe yaramadı.

ahmetg ahmetg (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İnstagram web sitesi üzerinde karşılaştığınız hikayenin sesi tekrarlanıp üst üste çalma sorunun nedeni sık şekilde story tekrarlanması sonucu böyle bir bug şeklinde ortaya çıkmakta ve bu sizden kaynaklı çözümü bulunmuyor.

    Güncelleme: Yeni gelen güncelleme sonucu hikaye akışı değiştirildi ve bug düzeltildi

     

    bl4lev bl4lev (790)
    3 yıl önce cevaplandı

    • İlginize teşekkür ederim. Fakat ben webden instagram en az 2 yıldır kullanmaktayım ve 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu, yeni başlayan bir durum. Acaba siz denediniz mi? Bir tek ben miyim bu problemle karşılaşan? ahmetg 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol