Instagram yeni takipçi bildirimi gelmiyor sorunu

0

Selam arkadaşlar, instagramda hareketler kısmında (kalp olan yer) baktığımda fotoğrafıma gelen beğeniler,yorumlar vs. görebiliyorum fakat gelen takipçileri göremiyorum!!!! Takipçiler kısmına bakıyorum takipçi geliyor fakat hareketler kısmında bildirimini görmüyorum. Neden acaba? Bu sadece bende olan bir sorun mu? en son takipçi bildirimi 3 gün önce gelmiş.. Hesabımda büyük takipçili bir fotoğraf hesabı 7 yıldır kullanıyprum ilk kez böyle bir şey geldi başıma. Webten ya da farklı yerlerden girdiğimde de sorun devam ediyor. 

kullanici57996 kullanici57996 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Instagram bildirim gelmiyor sorunu yaşamanızın sebebi Anında İlet Bildirimleri ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Yeni takipçi olduğunda bildirim gözükmesini kapatmış olabilirsiniz. Kontrol etmek için şu adımları uygulayın: 

    1. Instagram uygulamasını açın ve profilinize girin. 
    2. Buradan sağ üst köşedeki seçenekler simgesine dokunun. 
    3. Sayfayı biraz aşağı kaydırın ve Anında İlet Bildirimleri seçeneğine dokunun.
    4. Buradan Yeni Takipçiler ayarının "Herkesten" olarak işaretli olması gerekir. 

    Eğer öyle değilse "Herkesten" olarak ayarlayın. Zaten "Herkesten" olarak ayarlıysa "Kapalı" konuma getirip tekrar "Herkesten" yapın. Değişikliklerin geçerli olması biraz zaman alabilir. Gerekirse Instagram uygulamasını telefonunuzdan kaldırın ve tekrar yükleyin. 

     

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      bende de aynı problem oldu ama çözümü yok sanırım yukarıda arkadaşın belirttiği çözüm normal bildirim gelmesi onu belirtmiyoruz ama normalde hareketlere düşnüyor takip istediği arkdaşım çözümü bulursan bana da bildirirmisin

      enes3458 enes3458 (1)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Sevgili cevaplayan arkadaşım, dediğiniz bildirim için. Problem bu değil, problem normal harekrtler kısmında “sen” yazan yerde bana gelen beğeni ve yorumlar vs. gözüküyor. Fakat gelen takipçiler gözükmüyor o ekranda. 

        kullanici57996 kullanici57996 (1)
        6 yıl önce cevaplandı

        • Galiba takipçi belli bir sayıya ulaşınca o bölüme gitmiyor. Facebook sayfalarında da benzer bir durum vardı. Beğeni belli bir sayıya ulaşınca bildirim gelmiyor yöneticiye. Ya da belki Instagram dan kaynaklı bug olabilir. Sorun Bildir bölümünden bu problemi iletin isterseniz. @kullanici57996 omercik 6 yıl önce
        • İlettim iki kez ama çözüm gelmedi. Gerçekten şaşılacak bir iş. kullanici57996 6 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol