Instagram yorum kapatma - 2019

0

Instagram yorumları nasıl kapatabilirim?

Instagram'da beni takip etmeyen kişilerin yorum yapmasını nasıl engellerim?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Instagram'da insanların sizin gönderilerinize yapacağı yorumları yönetme şansınız vardır. Yorumları kapatmak istiyorsanız bunu kolaylıkla yapabilirsiniz.

    Adım adım Instagram yorumları kapatma

    1. Adım: Instagram'ı açın ve profil ayarlarının olduğu bölüme girin.

    2. Adım: Profil ayarları sayfasında Gizlilik ve Güvenlik bölümüne tıklayın.

    instagram gizlilik ve güvenlik

    3. Adım: Burada Yorum Kontrolleri göreceksiniz, ona tıklayın. İşte Instagram'da yorumları kapatmak için başvurabileceğiniz bazı seçenekler burada yer alıyor.

    4. Adım: Şimdi "Şu Kişilerden Yorumlara İzin Ver"e tıklayın. Buradaki ayarların ne anlama geldiğine hep beraber bakalım.

    instagram yorumları kapatma

    • Herkes: Sizde varsayılan olarak bu seçenek seçilidir. Eğer herkesi seçerseniz, paylaşımlarınızı görebilen bütün kullanıcılar size yorum yapabilir.
    • Takip Ettiklerin ve Takipçilerin: Bunu seçerseniz yalnızca sizin takip ettiğiniz kişiler ve sizi takip eden kişiler yorum yapabilir. Bir kişi sizi takip etmiyorsa veya siz onu takip etmiyorsanız, hesabınız herkese açık olsa bile o size yorum yapamaz.
    • Takip Ettiğin Kişiler: Bu seçiliyken, takipçileriniz size yorum yapamaz. Yalnızca sizin takip ettiğiniz kişiler yorum yapabilir. Aslında sizin işinize en çok yarayacak olan seçenek budur. Örneğin sadece 1 kişiyi takip ediyorsunuzdur, veya hiç kimseyi takip etmiyorsunuzdur. Bu durumda mantıken instagram'da yorumları tamamen kapatmış olacaksınız.
    • Takipçilerin: Bunu seçerseniz, bu sefer tam tersi takip ettiğiniz kişiler size yorum yapamaz. Yalnızca sizi takip eden kişiler yorum yapabilir.

    Instagram'da yorumları kapatma işlemi genel olarak bu şekilde.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol