instagrama girerken bilinmeyen ağ hatası oluştuu ?

0

yanlız baska ni adrese girerken böyle bisey demiyor ve ben sifremi degistirirken boyle bi tepki veriyor sorun ne olabilir çalınmış olabilir mi?

gkarakass gkarakass (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    1. YÖNTEM

    Bağlı bulunduğunuz ağ bağlantısı ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. İnternet bağlantınızı kontrol edin. İnternete çıkış yapmanıza rağmen İnstagram açılmıyorsa telefonunuzu kapatıp yeniden açarak tekrar deneyin.

    2. YÖNTEM

    Telefonunuzun Kablosuz ve 3g bağlantısını kapatıp yeniden açarak tekrar İnstagram’a girmeyi deneyin.

    Çalışan bir internet bağlantınızın olduğundan emin olmanız gerekiyor. Bunun için bağlı bulunduğunuz ağları yeniden kontrol edin. Daha sonra Telefonu kapatıp , yeniden açarak tekrar deneyin.

    3. YÖNTEM

    Uygulamada yazılımsal bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Android ve ios kullanıcıları için uygulamaya basılı tutarak uygulamayı kaldırın. Uygulamayı kaldırdıktan sonra Android için Google Play ios için Apple Store’agiriş yaparak uygulamayı yeniden yükleyin. Önemli bilgilerini işlemi yapmadan önce yedeklemeyi unutmayın.

    • Telefonunuzu yeniden başlatın. (Telefonu kapatıp açın)
    • İnstagram’ı silip yeniden yükleyin.
    • Ayarlar > Veri Kullanımı > Menü Tuşu altındaki arkaplan veri gönderiminin işaretlendiğinden emin olun.
    • Hangouts uygulamasını başlatın, Menü Tuşu na basıp tüm hesaplarınız için oturumu kapatı seçin. Daha sonra İnstagram’ı yeniden başlatıp hesaplarınıza tekrar giriş yapın.
    • Wi-Fi’yi kapatın.
    • Wi-Fi’ye sık bağlanıyorsanız, Wi-Fi uyku politikasını kontrol edin (Ayarlar > Wi-Fi >Menü Tuşu > Gelişmiş > Wi-Fi uyku ilkesi) ve bu özelliğin “Hiçbir zaman” olarak ayarlandığından emin olun.
    • HTC cihazlarda, hızlı açılışı kapatmak için Menü Tuşu > Ayarlar > Güç > Hızlı Açılış‘a gidin. Android işletim sisteminiz 2.3 ise ve Güç Modunuz “Ekonomik” olarak ayarlanmışsa Ayarlar > Güç > Ekonomik mod ayarları kısmında [Arkaplan verilerini devre dışı bırak] seçeneğini kaldırıp telefonunuzu yeniden başlatın.                                                                   Kaynak: İnstagram
    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol