Instagrama uygulamadan giriş yapamıyorum.

0

İyi günler. Sorunu kısaca şöyle dile getiriyim ben instagram uygulamasında açık olan instagram hesabımdan çıkış yaptım ve hemen ardından şifremi yeniledim. Ondan sonra tekrar uygulamadan giriş yapmaya çalıştım ama karşıma üzgünüz şu anda isteğinizi gerceklestiremiyoruz sayfası çıkıyor. Tekrar tekrar denedim giriş yapamadım. Ama googleden instagram hesabimdan giriş yapabiliyorum uygulamada açmıyor bunun sebebi ne olabilir acil bilgilendirmenizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

inandgn inandgn (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Normal giriş bilgilerinizde bir sorun yoksa, Instagram bunu önlem olarak yapmış olabilir.Bilgisayarınızda hesabınıza girebildiğinizi söylemişsiniz bu açıdan bakıldığında ise sadece uygulama tarafında uygulanan bir önlem de olabilir.Bunu net olarak söyleyemeyiz.

    Siz yine de instagram uygulamasını telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin, tekrar giriş yapmayı deneyin.Eğer tekrar aynı sorun oluşuyorsa belirli bir zaman beklemeniz gerekebilir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Benimkide aynı sorun defalarca silip yükledim 1 haftadır deniyorum hala giriş yapmıyor ama bilgisauardan giriliyor. ses1842 6 yıl önce
    • Farklı bir telefon üzerinden uygulama ile giriş yapmayı denediniz mi? @ses1842 ismailsarp 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol