instagramda aradığım kisiyi bulamıyorum

0

İnstagramda keşfet veya arama butonunu kullanarak arama yaptigimda bazı kullanıcıları bazen buluyorum bazen bulamıyorum gün içinde sürekli değişkenlik gösteriyor bu durum aradığım kişinin sürekli hesabını dondurma ihtimali de yok.

Bu bazen bulup bazen bulamama ne yüzden oluyor??

aaslann aaslann (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram'da arama bölümünde bir kişi çıkmıyorsa hesabını kapatmış, dondurmuş veya sizi engellemiş  demektir. Başka şekilde gizleme yöntemi yok. Buradaki aramalar da sıralanırken sizin takip ettikleriniz, takip ettiklerinizin takip ettikleri gibi sıralamalara göre listelenir. Eğer kişiyi arıyor profilini ziyaret etmiyorsanız o zaman bir sonraki aramada o kişi daha altlarda görüntülenebilir.

    Keşfet bölümünde durum farklı.  Keşfet bölümü sizin beğendikleriniz, sadece baktıklarınız ve takip ettiğiniz kişilerin beğeni ve takipleri üzerine şekillenir. Bu sebepten burada çalışan algoritma sürekli farklı sonuçlar üretir.

     

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Kafa karışıklığı yaratan nokta tam burası zaten çünkü aradığım kişinin profilini kapatmadigini veya dondurmadigini biliyorum. aaslann 7 yıl önce
    • @aaslann teknik bir sıkıntı oluşmuyorsa kullanıcının kendini arama sonuçlarından gizlemesi gibi bir özellik yok hakan 7 yıl önce
    • @hakan durum hala aynı ama yinede teşekkürler aaslann 7 yıl önce
    • @hakan peki beni engellemişse yinede görebiliyoruz dimi? aaslann 7 yıl önce
    • @aaslann engellemişse arama bölümünde çıkmaz, göremezsiniz. Bunu yazmayı unutmuştum ekledim hakan 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol