instagramda hareketler görünmüyor

0

Merhaba, ben instagramda takip ettiğim bazı kişilerin beğendiği gönderileri hareketler sekmesinde göremiyorum. Instagram takip ettiğiniz bir kişinin bir gönderiyi beğenmesi durumunda bunu hareketler sekmesinde göreceğimizi belirtiyor, belli kişinin bir gönderiyi beğendiğini biliyorum fakat bu gönderiyi hareketlerde göremiyorum. Bu farklı kişiler için zaman zaman oluyor. Ayrıca takip ettiğim iki yada daha çok kişi aynı gönderiyi beğendiği zaman bu gönderileri görebiliyorum. Bunu 3 ayrı hesapta denedim, hesapların ikisinde yaklaşık 90 kişiyi birindede sadece 5 kişiyi takip ediyorum hepsinde aynı sorun var, yaklaşık bir haftadır bu sorun devam ediyor bu instagramdan kayanklanan bir sorunmu yoksa benim hesaplarımdamı problem var?? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

esercv esercv (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Instagram son yaptığı güncelleme ile artık takip edilen kişilerin hareketlerini gördüğünüz sekmeyi kaldırdı.

    Eğer Instagram uygulamanız güncel değilse şöyle bir uyarı göreceksiniz.

    "En çok kullanılan özelliklerimize odaklanmak amacıyla Takip edilenlerin hareketleri Özelliğini kaldırıyoruz. Yeni hareketler sekmesini görmek için uygulamanı güncelle"

    Instagram uygulamasını güncellediyseniz takip ettiğiniz kişilerin hareketlerini gördüğünüz alan artık uygulamada olmayacak.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Instagram kullanıcıların son 8 hareketini hareketlere yansıtır.  Yani biri 20 beğeni yaptıysa siz bunun sadece son 8'ini görürsünüz.  Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Bu sebepten tüm beğenileri orada göremezsiniz.

      Farklı kişiler için zaman zaman olmasının sebebi işte budur. Yani siz bir resmi beğendiğini bilirsiniz, ama o kişi sonradan 8 den fazla beğeni yapar bu da eski beğenilerin hareketlerde görünmesini ortadan kaldırır.

      Hesaplarda bir sorun olma ihtimali yüzde 0.  Bir sorun olursa genel olur. 

      murat murat (12492)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol