Instagramda işletme hesabıma 1 dk da 60 takıp durmadan devam ediyor !! NASIL DURACAK?

0

Instagramda işimle ilgili işletme hesabı açtım herkese açık bir sayfa, amacım resim dersleri verdigim için,öğrenci artırmak, derslerimizle ilgili ve sanatla ilgili paylasim yapmak..Dün gece birden bire hoşlanmadığım kimi zaman cinsel içeriği olan kadın fotograflarından oluşan yada alakasız(genelde de takipçi sayısı çok az bu hesaplarin) hesaplardan ,hepsi de birbirine benzer,ard arda takip almaya başladım, ne kadar engellesem de bitmedi sürekli geliyor, hatta suan yazarkem bile sürekli takip geliyor..İşletme hesabi olduğu için gizli yapamadım, zaten de amacım herkese açık olması, sadece resim sanatı ile paylaşım ve ogrencin resimleri falan var sayfada..Ama bulaşıcı virüs gibi hiç durmuyor eklemeler daha doğrusu istemediğim profil tipi takipler.. Ne yapabilirim?? Son paylasimdaki heycteklerime baktım yanlış bir şey mi yazmışım, hepsi normal ama hala dakkada bir takip ediyor o alakasız profiller nasıl engel olabilirim sayfama zarar vermeden? MECBUR normal hesaba geçip gizli yaptım sayfamı, ama açıp profesyonel sayfama devam etmek.istiyorum rahatca..Takiple gelen sayfalar hiç normal değil.. Hepsi de yabancı..Hıc anlamadığım, yeni açtığım bir sayfa ondan soruyorum bir bilene .. 

rainbow7412 rainbow7412 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Profilime bakanlar, gizli hesap görme, takipçi analizi vb. 'instagram ile giriş yap' özelliği olan herhangi bir uygulama - site kullandınız mı? 1 defa bile olsa kullandıysanız sebep budur. Kullanmaktan vazgeçmeniz gerekiyor. Instagram kullanıcı adım @byomercik bana yazarsanız detaylı olarak inceleyelim, ekran görüntüsü paylaşmanız gerekebilir. 

    omercik omercik (9418)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      şifrenizi degiştirin sorun çözülecek .

      krsn krsn (233)
      3 yıl önce cevaplandı

      • Ne alaka şifreyi değiştirmek @krsn darkcrak 3 yıl önce
      • Adamın hesabı hacklenmedi birisi trollüyor anladığım kadarıyla @rainbow7412 darkcrak 3 yıl önce
      • @darkcrack instagram takipçi havuzlarına girmiştir diye düşündüm yoksa kendi kendine durduk yere hesab niye takip etsin hesapları ? @darkcrak krsn 3 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol