İnstagramda takip ettiklerim ve takipcilerim sıfırlanıyor.

0

Merhaba, İnstagram hesabı actım arkadaşlarımı takip için istek gönderiyorum onlarada beni takip ediyor ancak daha sonra yaklaşık 1 saat bile sürmeden kişilerimin tümü sıfırlanıyor.
Yaklasık 2 ay önce hesap acmistim aynı sorunu yasadım hesabımı sildim ve uygulamayı kaldırım tekrar kurmadım.
Bugun tekrar acmak istedim 3 kez ayrı ayrı  kullanıcı adıyla actım. uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum tekrar hesap actım ancak sorunum hiç bir denememde düzelmedi.Telefonum Samsung S6.
Belki telefondaki herhangi bir çakışma olduğunu düsünerek bilgisayardan İnstagram sayfasından da actım. Yine kişiler eklendi tekrar silindi. Yasamis oldugum sorunla ilgili yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkürler.
Not: Simdide ve daha öncede tanımadığım hiç kimseyi eklemedim eklediğim kişilerin tümü arkadaşlarım. Konuyla ilgili yardımcı olursanız cok sevinirim.

 

erdmm erdmm (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Instagramda yazılı olmayan limitler mevcut. Eğer takip işlemlerini çok seri şekilde yapıyorsanız instagram sizi bot olarak algılıyor olabilir.

    5 dakikada 6 takip normal sayılırken bunun üzerindeki aktiviteler bot sayılabilir. Saate ortalama 60 takibin üzeri yine bot olarak algılanmanızı sağlar.

    Tavsiyem yeni bir hesap açtın.  Arkadaşlarınızı takip etmeyi zamana yayın. Yani tutup bir saat içinde 300 kişiyi takip etmeye çalışmayın. Bir kaç güne yayın ve yavaş yavaş takip etmeye başlayın.

    Sorunun tek sebebi sizi instagramın bot olarak algılamasıdır.   Ha tabi telefonunuzda zararlı bir yazılım varsa bu da sebep olabilir.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Dediğiniz gibi yaptim hemen istek göndermiyorum suan sorun yok gibi.

      Teşekkürler..

      erdmm erdmm (1)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Rica ederim murat 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol