İnstagramdan gelen maile nasıl yanıt verebilirim?

0

İnstagramıma giremediğim için en başta şifremi unuttum kısmına girip kod istemiştim fakat mailime kod gelmiyordu. https://youtu.be/EN5LF5zK5gA videonuzdaki adımları izledim ve benden de aynı şekilde fotoğraf istendi. Fotoğrafı yolladım almanca bir mail geldi. Mailden anladığım kadarıyla iki faktörlü kimlik korumasıyla ilgili bir şey yapmam isteniyor ama bunu yapabilmem için hesabıma zaten girebiliyor olmam gerekiyor. Maile nasıl cevap vermeliyim? Bu mailden yaklaşık yarım saat sonra tekrar ilk mail gibi kod gönderildi aynı şekilde fotoğraf istendi. Destek isteğini iki defa atmıştım bu son gelen mail ikinci destek isteğime karşılık mı gelmiştir yoksa tekrar fotoğraf çekip göndereyim mi? Belki işinize yarar diye maili buraya kopyalıyorum. 
Hallo,


Offenbar ist die zweistufige Authentifizierung für dein Konto aktiviert. Die zweistufige Authentifizierung ist eine Sicherheitsfunktion, durch die die Eingabe eines Sicherheitscodes erforderlich ist, wenn du dich von einem unbekannten Gerät bei Instagram einloggst. 

Wenn du nicht auf deine Sicherheitscodes zugreifen kannst oder wenn du die zweistufige Authentifizierung nicht aktiviert hast, melde dich bei der Instagram-App an und folge den Anweisungen auf dem Bildschirm. 

Weitere Informationen zur zweistufigen Authentifizierung erhältst du im Instagram-Hilfebereich:

https://help.instagram.com/566810106808145

Wir möchten sichergehen, dass wir der richtigen Person helfen, und bedanken uns für deine Mitwirkung bei diesem Schritt für erhöhte Kontosicherheit. 

Mit freundlichen Grüßen


Danke, dass du Facebook kontaktiert hast.

Haydar
 

iremtekin iremtekin (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Mailin Türkçesi 

    Merhaba
    Anlaşılan, hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulama açık. İki seviyeli kimlik doğrulama, bilinmeyen bir cihazdan Instagram'da oturum açtığınızda bir güvenlik kodu girmenizi gerektiren bir güvenlik özelliğidir.

    Güvenlik kodlarınıza erişemiyorsanız veya iki aşamalı kimlik doğrulamayı etkinleştirmediyseniz, Instagram uygulamasında oturum açın ve ekrandaki talimatları izleyin.

    İki faktörlü kimlik doğrulaması hakkında daha fazla bilgi için Instagram Yardım Merkezini ziyaret edin:

    https://help.instagram.com/566810106808145

    Doğru kişiye yardım ettiğimizden emin olmak ve artan hesap güvenliği için bu adıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımla


    Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Haydar

     

    Bilgilerini gönderdirsen, resim filan, öyle diyorsun o zaman tekrar göndermene gerek yok.

     

     

    hakan hakan (15409)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol