Intel ekran kartı sürücüsü nasıl güncellenir?

0

Intel ekran kartı sürücüsü nasıl indirilir? İntel ekran kartı sürücüsü nasıl güncellenir? En kolay intel ekran kartı sürücüsü güncelleme yöntemi hangisidir?

alattin alattin (16984)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Intel ekran kartı sürücüsü nasıl güncellenir?

    Intel ekran kartı sürücüleri, bir intel uygulaması olan Intel® Driver & Support Assistant yazılımı ile kolayca indirilebilir ve güncellenebilir. Intel® Driver & Support Assistant yazılımı bilgisayardaki tüm intel donanımları için sürücü güncellemesi yapan bir yazılımdır. Yani sadece Intel ekran kartı değil, intel wifi, intel ses kartı, intel bluetooth adaptörü gibi farklı donanımlar için de sürücü güncelleştirmesini yapabilmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

    Öncelikle bu siteye gidin: https://www.intel.com/content/www/us/en/support/intel-driver-support-assistant.html

    Eğer sizde Intel Driver & Support Assistant yazılımı varsa bilgiayarınız taranacak ve otomatik olarak güncel olmayan sürücüler listelenecektir. Eğer bilgisayarınızda Intel Driver & Support Assistant yazlımı var ve güncel değilse öncelikle bunu güncellemeniz istenecektir. Eğer Intel Driver & Support Assistant yazılımı hiç yoksa bunu yüklemeniz istenecektir. 

    Intel Driver & Support Assistant  kurulumu bittikten sonra bilgisayarınız taranacak ve sürücüler listelencektir. Sayfadaki Download all updates botununa basın ve sürücü indirme işlemi başlasın.

    Sürücü indirme işlemi bittiğinde sayfada Install all updates botunu aktif olacaktır buna basın. Intel ekran kartı sürücü güncelleme işlemi başlayacaktır. Bundan sonra ekrandaki adımları takip edin.

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol