Intel rst hizmeti çalışmıyor

0

Bilgisayarı ilk açtığımda çalışan uygulamaların olduğu yerde intel rst hizmeti çalışmıyor yazıyor. Bu ne anlama geliyor?

hakan hakan (15424)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bilgisayarı ilk açtığınız zaman Intel RST hizmetinin çalışması için bir süre beklemeniz gerekir. Intel RST hizmeti hemen devreye girmez. Bilgisayarınızın hızına bağlı olarak bu hizmetin çalışması ve normal çalışır duruma gelmesi için biraz süre geçmesi gerekir.

    intel rst hizmeti (Rapid Storage Technology (Intel RST)) ifadeninin kısaltmasıdır. Intel Rapid Depolama teknolojisi olarak çalışan programlarda bulabilirsiniz.  Intel RST ile ilgili daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz: Intel Rapid Depolama teknolojisi nedir? Intel RST nedir?

    Intel rst hizmeti çalışmıyor uyarısı ilk bilgisayar açıldığında normal bir uyarıdır. Daha sonra bu uyarı ortadan kalkar ve Intel rst hizmeti çalışmıyor uyarısı gördüğünüz yerde Intel Rapid Depolama Teknolojisi yazar. İşte bu yazıyı gördüğünüzde Intel RSTçalışmaya başladı demektir.

    Intel rst hizmeti çalışmıyor uyarısı alıyorsanız bunun normal olduğunu sonra hizmet başladığında gideceğini bilin.  Eğer sürekli Intel rst hizmeti çalışmıyor halinde kalıyorsa o zaman SATA disklerle ilgili bir sorun olma olasılığı vardır. Bu durumda da bilgisayarınızın, özellikle de disklerin incelenmesi gerekir.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol