Internet bağlantım kesiliyor

0

TTNET kullanıyorum.  Evimde internet hergün saat5Eten sonra gidiyor. Sınırsız paket kullanıyorum. Akşam kesilen internet sabaha kadar gelmiyor. Modemi resetliyorum sorun çözülmüyor. Türk telekomdan da geldiler ama sorun devam ediyor.

Sorunun kaynağı ne olabilir?

 

messigkn52 messigkn52 (7)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Zaman ayarlı internet arızası ilk defa duyuyorum. TTNET Bu hususta ne diyor belirtmemişsin. Eğer verdiğin bilgiler tam doğruysa bunun iki sebebi olabilir. Birincisi TTNET kaynaklı problem olabilir ve kuvvetli olan ihtimal budur. Eğer problem buysa sana buradan kimse yardımcı olamaz, TTNET teknik servisi problemi çözmek zorundadır. İkinci ihtimal, modem arızası olabilir. Modeme Reset atmakla/yeniden modem kurmakla düzelmiyorsa firmware update etmek, bununlada sonuç alınamazsa yeni bir modem temin etmek gerekir (İmkan varsa geçici bir modem temin ederek denenebilir.).

    Not: Telekom teknik servisi sadece senin telefon hattını kontrol eder ve problem varsa giderir. Sen asıl olarak TTNET müşteri hizmetleri  ile muhatap olmalı oradan çözüm talep etmelisin. Gerekirse oradanda sana teknik servis gönderilir. Yada bir şekilde problemini çözerler (Eğer kendileriyle ilgili bir problemse).

    Başvurman gereken TTNET telefon numarası 444 0 375'tir.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Biz hepsini denedik sadece modemi değiştirmedik eğer sıkıntı ondaysa modemi değiştirecez yorumun içinde saol .. :D :D :D

      messigkn52 messigkn52 (7)
      9 yıl önce cevaplandı

      • Kolay gelsin. temmuz 9 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol