internet download manager

0

mrb. internet download Manager bi sorun oluştu istediğim filmi ve videoyu inderimiyorum. önceleri vidyoyu oynattığımda sağ üstte download naagerin linki geliyodu tıklıyodum indiriyordum ama şimdi artık gelmiyor sizde download managerin yaması veya bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekürler. 

omar6 omar6 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayınız.

    1. Öncelikle Internet Download Manager'da İndirilenler menüsünden Seçenekler'i açınız.
    2. Buradan Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan seçeneğini seçili hale getirin.
    3. Ardından aşağısında bulunan tüm tarayıcıları seçili hale getirin.
    4. Sonrasında aşağıda bulunan Tarayıcılardaki IDM indirme panelini düzenle'nin yanındaki Düzenle butonuna basın.
    5. Burada aşağıdaki Dosya türleri için IDM panelini göster yazısının altında bulunan tüm dosya türlerini seçili hale getirmek için yanda bulunan Tümünü Seç butonuna basın.
    6. Ardından yukarıdan Seçili dosyaları için sekmesine gelin ve İndirme panelini göster seçeneğinin seçili olduğundan emin olun.

    Bu işlemlerin ardından çoğu sitede sorunsuz bir şekilde indirme yapabiliyor olmanız lazım.

    utkubayat utkubayat (885)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      1- Hangi internet browser'ı kullandığını yazmamışsın. Browser'ındaki uzantıları (eklentileri) kontrol et. Herhangi bir sebeple pasif duruma geçmiş olabilir. Eğer durum böyleyse gerekli tıkı koyarak yeniden aktif hale getir.

      2- IDM Arabiriminde İndirmeler>Seçenekler, Genel sekmesi altında internet browser listesi var. Oradaki liistede kullanmakta olduğun browser, seçilimi (işaretlimi) kontrol et.

      3- IDM, Başlangıç programlarında olmasada,yani windows ile birlikte başlamasa bile download anında veya seninde ifade ettiğin video izlenirken otomatik olarak çalışsada bazan bu özellik çalışmayabiliyor. Sendeki durumunda böyle olabileceğini düşünerek eğer IDM, windows açılışında başlamaya ayarlı değilse bu ayarı yine arabirimde Genel sekmesi altında "Açılışta İnternet Download Manageri Başlat" satırındaki kutuya gerekli tıkı koyup seçili hale getir. Yani videoları izlemeye başlamadan önce ekranın sağ alt köşesinde, saatin oradaki bildirimlerde simge olarak bulunmalıdır. Dediğim gibi bu şekil, esasen şart olmamakla birlikte bazı hallerde sağlıklı çalışması için gerekli olabiliyor.

      Edit: Sonradan proxy veya ZenMate uzantısı kullanmaya başladıysan IDM'nin çalışması ile ilgili olarak bu halde bir problem oluşturabilir. Eğer sebep böyle ise, mesela IDM gerekli hallerde önce proxy/ZenMate çeçici olarak kapalı hale getirilebilir.

      temmuz temmuz (12505)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol