internet gidip geliyor

0

Ben oyun bağımlısıyımdır :D bütün gün oyun oynamıyorum ama genede bilgisayar açık oluyor. interneti çok kullanmıyorum . bizde çoğunlukla akşamları bir şey oluyor internetin üstünde ünlem çıkıyor. bizim evdekiler geliyor şikayet ediyor senin oyunların yüzünden internet gidiyo diye ama ben öyle düşünmüyorum onlar da benden çok bilgisayar leptop ve tablet başındalar  her ünlem işareti çıktığında bizimkiler bilgisayar başında internetle uğraşmış oluyor. acaba internetin asıl sorunu benim oyunlarımmı yoksa internet bağımlsı ailem mi ? :D

ltfnyrdm ltfnyrdm (3)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Telefon hattını kontrol et. Splitter ve evdeki telefonu (paralel varsa onlarıda) çıkartarak/daireye gelen telefon hattını doğrudan modem hat girişine takıp internet stablitesini tekrar kontrol et.

    Modem arabirimine girerek kablosuz bağlantı ayarlarından kablosuz bağlantı kanalllarını değiştir. En çok tercih edilen ve iyi bağlantılar sağlayan kanallar 1-6 ve 11 olmakla beraber sen bütün kanalları dene ve en iyi bağlantıda karar kıl.

    Yine stablite olmazsa internet servis sağlayıcına telefon ederek arıza kaydı bırak, bağlantının kontrol edilmesini talep et.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Belirttiklerim yine aklında bulunsun. Her zaman lazım olabilir. Geçmiş olsun :-) temmuz 9 yıl önce
    • Hatta dediklerimi yap ve yine ailede herkesin internete girmesini, download yapmasını, video izlemesini vb iste. Birde bu şekilde test et. Çünkü yerel bile olsa bir ağda internet kullanıcısının çok olması -eğer bir çakışma falan yoksa- bağlantu stablitesini çok etkilemez. temmuz 9 yıl önce
    • gerçekten saol ltfnyrdm 9 yıl önce
    • :-) temmuz 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol