İnternet gidip geliyor

0

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi internet bağlantım sürekli kopuyor. Yani 5-10 dakikada bir hatta bazen dakikada 2-3 kez internet gidiyor. Modemdeki adsl ve internet ışığı gidiyor bir süre sonra düzeliyor. Bugün bir şey farkettim oyunlara falan girmeyince internet kesilmiyor ama bir oyunu açınca internet 5 dk sonra gidiyor. Bu saçma görünebilir ama bizzat test ettim durum aynen böyle. Sorunumu çözmek için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. 

mstfz2001 mstfz2001 (17)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Daha önce paylaşmıştım wifi kopması ve çözümü  konuya gidin

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Ekran kartını güncelle, gerekirse kaldır ve yeniden yükle. Birde modem arabirimine girerek orada kablosuz ayarlarından deneyerek kanal değişiklileri yap, en uygun bağlantı sağladığın kanalı sabitle (Kanallar 1-13 arası şeklinde numaralıdır ve genel olarak en iyi bağlantı sağlayan kanal 11 numaralı kanaldır ama bu, mekanda eşyaların, mimarinin ve PC'durum ve konumuna görede değişebilir. Hepsini tek tek denemek lazım.).

      Yukarıdaki çözümler çözüm sağlamazsa alttaki değişikliği denersin:

       

      Yol şu şekildedir: Önce Ağ Paylaşım Merkezinden WiFi bağlantıya tıklanarak WiFi Durumu arabirimine ulaşılır. Sonra WiFi Durumu/Özellikler/Yapılandır/Güç Yönetimi (sekmesi)..

      temmuz temmuz (12505)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol