İnternet Hızım Çok Düştü

0

Eskiden internet hızım çok iyiydi dosya indirdiğim zaman 500kb/sn altına düşmezdi bu araalar internet hızım çok düştü şuanda indirdiğim dosyaların genel olarak ortalama 50kb/sn indiriyor ne yapmam lazım ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mahmut0 mahmut0 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Problemin ortaya çıkması çok fazla zaman olmadıysa ve Sistem Geri Yükleme açık, çalışır haldeyse bu çözüm denenebilir (Problem öncesi bir geri alma noktasına dönülmesi şekliyle):

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      internet kotası aşıldığı durumlarda internet hızı düşebiliyor önümüzdeki ayda normale dönüyor

      yine hız düşükse o zaman bilgisayardan şüpelenrebilirsin

      candan candan (4301)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        İnternette hız düşüklüğünün bir çok nedeni olabilir arkadaşında belirttiği gibi dosya indirmede bir sınır konuluyor ( 50GB, 75GB, 100GB gibi) bu sınırı aşarsan normal internet hızın düşebilir. Veya dosyayı indirdiğin sitenin indirme  hızı sınırları olabiliyor turbobit gibi siteler mesala. Bunların yanı sıra senden kaynaklanan bir sorun olarak bilgisayarında çeşitli virüs veya trojan olabilir çeşitli antivirüslerle bilgisayarını tarayabilirsin ama bundan önce speedtest.net sitesinden bir test yapmanı tavsiye ediyorum bildiğin internet hızından düşük bir test sonucu çıkıyorsa ilk söylediğim sorundan kaynaklanıyordur. Bundan emin olmak için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin sana kotanı ve ne kadar dosya indirme yaptığın hakkında bilgilendirebilir. 

        yusufcb yusufcb (30)
        7 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol