İnternet hızını nasıl Yükseltebilirim? Taktiği ve yöntemi nedir?

0

KBps 4 gün önce 800 ken şimdi aninden 20 lere flaan indi. İnternetide yeni yaptırmamıza rağmen. Aca bunun bi çözümü varmı? Lütfen yardımcı olun

mahmutcans mahmutcans (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Kbps derken interner hızından bahsediyorsunuz sanırım.Söylediğinize göre internet hızınız aşırı düşmüş durumda.Adil kullanım kotasına takılsanız dahi bu kadar düşmemesi gerekiyor.Bunun sebebi başka bir teknik sorun olabilir.

    Sebebi öğrenmek için yapmanız gereken şey modeminizin arayüzüne ulaşın ve oradaki hat değerlerinize bakın.Modeminizin arayüzüne ulaşmak için gerekli bilgileri aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz.

    Modem arayüzüne nasıl girilir ve kullanıcı adı şifreleri nelerdir?

     

    Modem arayüzüne girdikten sonra oradaki menülerden hat durumunuzun olduğu kısım olması gerekli.Bazı modemlerde arayüze girdikten hemen sonra karşınıza da çıkabilir.Orada şuanda olduğunuz hız ve ulaşılabilir hızınız yazılıdır.Orada aldığınız hızı net bir şekilde görebilirsiniz.Eğer hat durumuzun yeterli değilse düşük hız alabilirsiniz.Bunu da çözmenin yolu altyapıyı güçlendirmekten geçer.

    Size tavsiyem müşteri hizmetlerini arayın ve yaşadığınız sorunu anlatın.Eğer dediğim gibi yaşadığınız sorun altyapı ile alakalı ise sizin yapacaığınız pek birşey olmayabilir.Sorunu internet sağlayıcının çözmesi gerekir.

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol