İnternet kafedekiler Whatsap Web'i kullanarak hesabıma girebilirler mi?

0

Merhaba ales belgesi çıkartmak için kırtasiyedeki bilgisayara Whatsapp Web ile bağlandım ve kendi telefonumdan açık olan cihaz ismine tıklayarak çıkış tuşuna bastım ve ekrana karekod geldi. Herhangi bir oturumdan çıkış yaptıktan sonra mesaj takibi yapılabilir mi? Bunun için programlar vs oluyor mu? Yani biz çıkış yapsak WhatsApp Web cihaz bağla kısmında cihaz ismi olmasa bir program yazılım vs olursa çıkış yaptığımız halde mesaj takibi yapılabilir mi? Böyle bir şey mümkün müdür? 

elif0564 elif0564 (6)
2 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Merhaba,

    Endişelenmenize gerek yoktur, whatsapp web kısmından oturumu kapat dediğinizde otomatik olarak whatsapp web den de çıkmıştır. Kırtasiyecilerin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, böyle bir şey yaparlarsa cimer.gov.tr ye şikayet edin.

    ilkaybaki16 ilkaybaki16 (572)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba, karekod'u okuttuktan sonra ve çıkışı sağladıktan sonra verilerinize erişmeleri mümkün değil. Eğer farklı orijinal bir yazılım değil ve sahte bir yazılım ise bu uygulama üzerinden mevcut verilerinizi kopyalayabilirler fakat bunu yapacaklarını sanmıyorum.

      Birçok kırtasiye veya whatsapp web'den çıktı yapan iş yerlerine gittim ve birinin işlemini yaparken sadece gözlemlerken bir gariplik göremedim yani bir sorun olacağını sanmıyorum.

      Rahatlayabilirsiniz bir sorun yok kısacası verileriniz güvende diyebilirim fakat eğer kötü niyetli bir kırtasiye ise bilemem fakat sanmıyorum bu konuda tecrübeli olacaklarını. :)

      darkcrak darkcrak (5168)
      2 yıl önce cevaplandı

        0

        1 ay önce de aynı soruyu sormuşsunuz: Whatsapp Webten çıkış yaptım ama yine de whatsapp web'in açık kalma ihtimali var mıdır

        Çıkış yaptıysanız, telefonda cihazlar bölümünde bir cihaz adı görünmüyorsa başkaları sizin whatsapp mesajlarınıza erişemez.

         

         

        murat murat (12492)
        2 yıl önce cevaplandı

          0

          Bir ay önce sorduğunuz soruyu yine soruyoresunzu her halde içinizde endişe var görebilirler diye. Hayır göremezler merak etmeyin.

          hydra hydra (3800)
          1 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol