İnternet Sitelerindeki Gereksiz Kısımları Kaldırma

0

Merhaba, chrome tarayımda açtığım internet sitelerindeki gereksiz alan, buton vs kaldırabileceğim bir eklenti yada uygulama varmı? Adblock kullanıyorum reklam, buton vs kaldırıyorıyorum fakat sayfa düzenlemesi yapma konusunda pek yeterli değil?

lion lion (595)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    AdGuard Reklam Engelleyici chrome eklentisini öneriyorum, Adblock eklentisi de güzel ve başarılı eklenti ama sen Adblock eklentisini beğenmediysen sorun değil. AdGuard Reklam Engelleyici eklentisini deneyebilirsin.

    ilkaybaki ilkaybaki (236)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Tam olarak aradığım gibi bir eklenti değil ama adblockla kaldıramadığım birkaç alanı kaldırdım teşekkürler. lion 5 yıl önce
    • @lion rica ederim, ne demek bizim işimiz bu. ilkaybaki 5 yıl önce

    0

    İsteğini tam anlamamakla birlikte eğer bir web sitesinde gördüğün resmi, botunu vb öğeyi kaldırmak istiyorsan Chrome içindeki Geliştirici Araçlarını kullanabilirsin.

    Web sitesindeyken F12 tuşuna bas. Bu geliştirici araçlarını açacaktır ya da daha kolay bir yöntemle kaldırmak istediğin resim, butonu gibi öğeyi sağ tuşla tıkla ve incele seçeneğini seç. Daha sonra klavyeden del tuşuna bas. Bu işlem ekranda o elementi oluşturan kodu silecektir. Tabi sayfa yenilendiğinde o element tekrar görünür olur.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Şöyle açıklayayım sayfanın yan taraflarında üstünde veya altında gereksiz alanlar olabiliyor sık kullandığım sitelerde işime yaramayan bu alanları kaldırdığımda hem görsel olarak daha güzel bir görünüm oluyor hemde sayfa daha hızlı yükleniyor ve internet hızlanıyor. Bunlar site hakkında bilgiler, gereksiz butonlar, reklam, iletişim bilgileri, etiketler, barner, arkaplan resmi vs gibi bunun için Adblock kullanıyorum ama buda yetersiz kalabiliyor. Önerdiğiniz yöntemi biliyorum fakat kalıcı olmuyor yaptığım değişiklik adblocktaki gibi kalıcı olmalı lion 5 yıl önce
    • @lion şimdi anladım ne istediğini alattin 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol