İnternetten nasıl para kazanırım?

0

Selam hocam. Internetde nasil para kazanirim? Lutfen yardim ederseniz  cook sevinirim.  Ve ne is yapa bilirim ve kazancim aylik 300-400 Tl civari olur? Bizim para ile 150 ( AZN ) Azeri parasi. Genis bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler 

proqram proqram (-7)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Ben de bi zamanlar senin gibi bişiler araştırdım. Anket doldurdum, reklam tıkladım ama hiç para kazaamadım :) Yani kazanıyosunda böyle 5-10TL bişi oluyor. Onda da mesela adamlar diyor ki 100TL olmadan ödeme yapmayız o zaman o parayı da alamıyosun.

    İngilizcen varsa dizi sitelerine çeviri filan yapabilirsin çeviri başına 5TL filan veriyorlardı bi ara. Bi arkadaşım böyle harçlığını çıkardı baya.

    Bitcoin filanda denedim ama onda da bişi kazanmak zor. Uğraştığına değimiyor.  Türkiyede mesela letgo, sahibinden.com gibi sitelerden al sat yapıp para kazanan arkadaşlarım var. Mesela bi laptop'u 2000TL ye alıp 2500TL ye satıyosun. Günlük takip ederek bence yapılacak en güzel iş bu.

    alivecan alivecan (337)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Toloka'yı kullanabilirsin Tıkla

      Hadi Bilgi Yarışmasını kullanabilirsin Tıkla

      theriskoftime theriskoftime (39)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        YouTube işinde para var. Gerçi son zamanlarda çok zorlaştı AdSense hesabı açmak, ama bi tutturursan özellikle teknolojik videolar çok izleniyor. Tavsiye ederim.

        omercik omercik (9418)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol