Internete ulaşamıyorsunuz

0

Ev internetimde bir sorun var. Chrome tarayıcısını açınca: Internete ulaşamıyorsunuz. Sorununuzu çözmek için veritabanımızda kullanıcı bilgilerinizi sorguluyoruz. Lütfen Tarayıcınızı kapatmayın ya da yenilemeyin. diye bir sayfa geliyor.  Lütfen bekleyiniz yazıyor ama 15 dakikadır bir şey olduğu yok. Türk Telekom kullanıyorum sorun ne olabilir?

acemiadam acemiadam (220)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Tarayıcı adres satırını konrol et: http://bilgi.turktelekom.com.tr/hatali_kullanici_adi_sifre/ gibi bir adres yazar.

    Burada hatali_kullanici_adi_sifre gibi bir ifade görüyorsan modeminin yapılandırmasında sorun var demektir.  Modemdeki Türk Telekom kullanıcı adı veya parolası hatalı anlamına geliyor.

    Türk Telekom kullanıcı adı ve şifre öğrenmek için: Türk Telekom İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606’ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

    Türk Telekom Hizmet numaranı bilmiyorsan: https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/ adresine git. Burada Tc Kimlik Numaranı ve Telefon numaranı yazarak Onliner işlemlere giriş parolası al. Daha sonra Online işlemlerden hizmet numaranı görebilirsin.

    Burada girdiğin telefon numarası ve Tc kimlik no internet hizmeti alan aboneye ait olmalı. Hat babanın adına kayıtlıysa onun bilgilerini girmelisin.

    alattin alattin (16984)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol