internetim her aksam saat 19.58 de kesiliyor sabah 7.00 kadar gelmiyor

0

Vodafon net kurumsal sabah saat 7 aksam saat 7. Olmak ozere 16 mgb aksam ise 3 mgb hiz tarifesini kullaniyorum her aksam saat 19.58 internetim kesiliyor.diger sabah kendiliginden geliyor kesildikten sonra kullanici adi hatasi veriyor modem ustundeki isiklarin hepsi yaniyor sadece sabah leyin internet isigi yanip sunerken internet kesildiginde sabit yanik kaliyor reset atip kullanici adi girisi yaptim hic bir ise yaramadi defalarca aruza kaydi olusturdum yine ise yaramadi hizimi guncellediler yine ayni garip olan ise ne zamanki hizim dusuyo o anda kesiliyo alt yapida hic bir sorun yok 

want63 want63 (16)
7 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Cevaplar icin  tessekkur  evde kullaniyorum modem arayuzune giris yaabiliyorum ara yuzde herhangi bir sorun yok saat 7 den 7 ye hizim degisiyo tarife geregi hizim 16 mgb 3 mgb dusuruldugunde yavaslamasi beklenen internet kesiliyo ve modem ara yuzunde kullanici adi hatasi hatasi  cikiyo hala cozum bulunamadi sorun devam alistim artik gece internetsizlige :) sunu ogrendimki evde internet vodafonun isi degil ttnetin elini opim 4 yil kullandim bir saniye sorun yasamadi. Yasadigim  Zamanda  hemen cozduler iptal edim diyorum bi aydir aldigim internete 800 lira istiyolar yasal soyguncular saygilar ben ettim siz etmeyin 

    want63 want63 (16)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Birisi sizi düzenli olarak modem arayüzünden banlıyor olabilir modem arayüzünden giriş şifrenizi değişin

      bcaggul bcaggul (117)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        Burası bir kurum veya kuruluş falan herhalde (Vodafon net kurumsal). Öyleyse @bcaggul tahmininde haklı olabilir. Ama şöyle, banlama falan değilde belki modem arabiriminde bağlanabilme imkan ve ayarları iş saatlerine (07:00 ile 19:58 dakikası dakikasına iş saatlerine) göre düzenlenmiş, bu ayarlar yapılmıştır. 

        Bende bu tahminleri bir kurum-kuruluş internet ağı şeklinde düşünerek buna göre tahminde bulundum. Farklıda olabilir.

        temmuz temmuz (12505)
        7 yıl önce cevaplandı

          0

          Kullanıcı adı hatası alıyorsanız bu modem arayüzü üzerinden halledilebilecek bir durum değil. Vodafone nasıl çalışıyor bilmiyorum ama kesik olduğu saatlerde kendilerini arayıp hattı kontrol etmelerini isteyin. Vodafone'un bunu düzeltmesi gerekir. Sizin ayarlar vs ile yapabileceğiniz bir durum değil.

          düzenleme:

          Kullanıcı adı hatası derken ben internete erişim için modeme girdiğiniz kullanıcı adı olduğunu düşünüp yazdım. Eğer modeme erişim için kullandığınız admin kullanıcı adı ve parolası hata veriyorsa o zaman diğer arkadaşlar haklı olabilir.

          cemphp cemphp (651)
          7 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol