İnternetim Sürekli Kesiliyor.

0

Merhaba, ben superonline kullanıcısıyım. 1 aydır internetim gün içerisinde sürekli kesiliyor. Sizce sorun ne olabilir ? Lütfen yardımcı olur musunuz.

bekcak bekcak (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    İnternet servis sağlayıcınızla bu durumu görüştünüz mü? 

    İnternetinizin kesilme durumunu biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Bilgisayar, modem, bağlantı kabloları, altyapı veya servis sağlayıcı kaynaklı olabilir.

    Giriş yaptığınız cihazda problem olabilir. Farklı cihazlarla denemeler yapabilirsiniz. Bilgisayardan giriş yapıyorsanız ethernet sürücülerini güncellemenizi önerebilirim. Cihazınızın üretici firmasını ziyaret ederek güncel sürücülerinizi indirip, kurabilirsiniz.

    Modem kaynaklı olabileceğini düşünürsek modeminizi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneme yapabilirsiniz. Modeminizin arka tarafında bulunan sıfırlama tuşuna basılı tutarak modeminizi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

    Servis sağlayıcınız Superonline kaynaklı bir sorun olabilir. Bu durumda Superonline müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Şöyle anlatayım. Modem açık-İnternet geliyor, bir sıkıntı yok. Bir süre sonra tüm internet bağlantısı gidiyor. Modem hala açık kalıyor. Sürekli olarak internet gidiyor geliyor. bekcak 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol