İnternetten i3 bilgisayar almak güvenilir mi?

0

 Selamın aleyküm  kardeşim i3 bilgisayarı aldınmı siteden beni bilgilendirirmisin site güvenilirmi ? Bende almayı düsünüyorumda aldıysan cihaz nasıl bilgilendirirsen sevinirim tesekkurler

sinyor51 sinyor51 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Aleyküm selam, sana tavsiyem internet'ten bilgisayar falan alma, en iyisi kendin gidip, görüp almak. Neden internet'ten alma diyorum? Belki eve getirince kapağında cizik olacak, bence teknoloji aletlerini internet'ten almanı tavsiye etmem, bende salak gibi internet'ten akıllı saat aldım, eve geldi herşeyi çıkık içinde paket'e koymuşlar. Ben herşeyi takmıştım bende onun için internet'ten teknoloji ile ilgili hiç birseyi almıyorum, bunu yapabilirsin, "internet'ten bakıp mağazasına gidip internet'te bu telefonu, bilgisayar'ı gördüm" dersen olur.

    ilkaybaki ilkaybaki (236)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Hangi siteden i3 bilgisayar alıyorsun @sinyor  keşke neden bahsettiğini biraz daha detaylı olarak anlatsaydın. Internetten elbette bilgisayar alınır. Bugüne kadar aldığım neredeyse tüm bilgisayarları internetten aldım. Hiç bir sorunla da karşılaşmadım. @ilkaybaki arkadaşımızın çekinceleri var. Alacağın bilgisayarı önceden bir mağazada görebilirsin. Fiyatı uygunsa  mağazadan alabilirsin. Internette daha ucuza satılıyorsa internetten alırsın. Aldığın üründe herhangi bir sorun çıkarsa doğrudan iade edebilirsin. @ilkaybaki 'nin kötü tecrübesi var. O sebepten önermemiş. Ama iyi, givenilir bir sanal magazadan alırsan herhangi bir sorun yaşamazsın.

      alattin alattin (16984)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol