Invalid file pair; file encrypted by newer version of STOP Djvu ne demek?

0

Emsisoft sitesinden sizin videoda anlattığınız gibi dosyalarımın şifresini çözmek istiyorum.  Fakat dosyaları seçtiğimde karşıma Invalid file pair; file encrypted by newer version of STOP Djvu  mesajı geliyor. Bu ne anlama geliyor?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Emsisoft, Stop DVJU fidye yazılımı şifre çözme aracı sadece eski sürüm Stop DJVU ile şifrelenen dosyaları ve  Offline Key ile şifrelenen bazı yeni tür şifreli dosyaları çözebilmektedir.

    İlk çıkan ve şifresi çözülebilen uzantılar şunlar:

    .shadow, .djvu, .djvur, .djvuu, .udjvu, .uudjvu, .djvuq, .djvus, .djvur, .djvut, .pdff, .tro, .tfude, .tfudet, .tfudeq, .rumba, .adobe, .adobee, .blower, .promos, .promoz, .promorad, .promock, .promok, .promorad2, .kroput, .kroput1, .pulsar1, .kropun1, .charck, .klope, .kropun, .charcl, .doples, .luces, .luceq, .chech, .proden, .drume, .tronas, .trosak, .grovas, .grovat, .roland, .refols, .raldug, .etols, .guvara, .browec, .norvas, .moresa, .vorasto, .hrosas, .kiratos, .todarius, .hofos, .roldat, .dutan, .sarut, .fedasot, .berost, .forasom, .fordan, .codnat, .codnat1, .bufas, .dotmap, .radman, .ferosas, .rectot, .skymap, .mogera, .rezuc, .stone, .redmat, .lanset, .davda, .poret, .pidom, .pidon, .heroset, .boston, .muslat, .gerosan, .vesad, .horon, .neras, .truke, .dalle, .lotep, .nusar, .litar, .besub, .cezor, .lokas, .godes, .budak, .vusad, .herad, .berosuce, .gehad, .gusau, .madek, .darus, .tocue, .lapoi, .todar, .dodoc, .bopador, .novasof, .ntuseg, .ndarod, .access, .format, .nelasod, .mogranos, .cosakos, .nvetud, .lotej, .kovasoh, .prandel, .zatrov, .masok, .brusaf, .londec, .krusop, .mtogas, .nasoh, .nacro, .pedro, .nuksus, .vesrato, .masodas, .cetori, .stare, .carote

    Fakat daha sonra yeni bir tür Stop Djvu fidye yazılımı yayılmaya başladı. Bu yazılım ile şifrelenen dosyalar 4 karakterli bir uzantıya sahip oluyor. Mesela: .karl, .boot, .noos gibi.

    Invalid file pair; file encrypted by newer version of STOP Djvu hata mesajı, dosyalarınızın yeni tür yani Emsisoft' un şuan çözemeyeceği bir tür olduğunu ifade eden bir mesaj.  Aşağıdaki linklerden detaylı bilgi alabilirsiniz.

    STOP Fidye (V1 ) virüsünün şifrelediği dosyalar nasıl çözülür

    Offline Key Online key nedir? Dosyalarım Offline Key ile mi şifrelenmiş nasıl anlarım? 

    Offline Key ile çözülebilen yeni Stop / Djvu fidye virüsü uzantıları hangileri? 

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol